Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (37/64) > >>

maya:
Buna wonderland

Eu sunt maya, sunt recent inscrisa in SC si incerc sa identific pe cineva din Moldova. Eu sunt din Iasi. Urmaresc cu placere toate postarile voastre, dar nu am scris. Esti din Iasi?

maya:
Imi cer scuze, nu stiu daca am voie sa pun aceste intrebari, dar as vrea sa particip si eu la niste actiuni si incerc sa ma orientez sa vad cu transportul cum e mai bine pana la Sibiu. Intr-adevar drumul e de 9 ore, deci sunt practic 2 zile dus-intors.
Scuze daca am gresit cu ceva.

admin:
Nu, nu Maya, n-ai gresit cu absolut nimic, este foarte bine ca incercati sa va grupati. Asa se si procedeaza. Wonderland nu e la computer, cu siguranta iti raspundea...O fac eu in locul ei acum si ea ma ajuta mult...Este din Iasi, asa ca am sa va pun in legatura.

wonderland:
Ei, salut Maya. Receptie. Acum am aterizat pe aici.  :kissing:
Da, e mai...provocator, pentru noi din Iasi, dar asta face experienta si mai provocatoare.  :) Mai sunt fete din  Iasi, si din Moldova. Numai nu prea intra pe aici :).
Vorbim, pe aici sau altfel,  după ce Gigi ne pune in legatura. Vii si la Carnaval?

maya:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Sincer imi era frica sa nu fi incalcat vreo regula. Dar ma bucur ca si Gigi m-a linistit ca nu am gresit. Si ma bucur ca mai sunt in SC din Iasi. Wonderland vorbim cum consideri tu ca e mai bine, eu nu am experienta si nu prea stiu obiceiurile de pe aici si nu as vrea sa intru cu stangul in grup.

Din pacate la Carnaval nu merg si una din cauze e tocmai acest drum dus-intors. Dar m-am inscris in Ungaria si in Andaluzia. Daca ar fi fost dupa mine as fi mers in toate excursiile, dar ca sa putem cheltui atatia bani tre sa ii si castigam.

Oricum eu am vise de calatorie de mult timp si abia cand am descoperit SC am realizat ca le pot indeplini. Mereu ma loveam de faptul ca pt o persoana nu erau oferte. Dar banuiesc ca multi de aici au trecut prin asa ceva.

Multumesc lui Gigi si Samizei pentru realizarea viselor mele. Si voua, evident, ca nu ma simt ... ozn ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă