Pentru cei care doresc sa vina cu microbuz organizat de la Bucuresti, plecarea se va face ca de obicei din statia AGIP Pacii, vineri, 26 septembrie ora 11.00. Traseul va fi Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Sibiel. Costurile de transport + de cazare si masa a soferului se vor imparti intre cei care calatoresc cu microbuzul. Se fac cca 320 km pe un sens, tariful firmei de transport este 1.8 RON + TVA, iar cazarea si masa, cca 250 RON. Total cca 1700 RON. Daca sunt 20 persoane, atunci tariful dus si intors este de 85 RON, mai mic decat cel al unei curse de linie Bucuresti - Sibiu.
Deschid lista de inscriere. Sunt doar 20 de locuri! Va rog sa va notati si adaugati numele, preluand tabelul completat pana la voi, cu copy/paste. Doar aici se fac inscrieri, nu pe Email, nu la Samiza, eu am sa fiu plecat in Italia cu grupul de Amalfi - Sardinia si nu o sa va pot ajuta cu preluarea din Email-uri si adaugarea aici, iar Samiza a ramas cu o multime de probleme, asa ca nici ea nu va reusi sa va indrume...Cred insa ca deja toata lumea care participa la actiuni s-a obisnuit cu forumul, are un cont aici si stie sa foloseasca platforma.