Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 28 septembrie 2014
mihaela.nicolescu:
Deci maine este " marea plecare " . asteptam cu nerabdare ora - sperand ca va fi 9.00.
Venim....
admin:
Vad ca nu sunt persoane pt care ora 9.00 sa fie prea devreme. Deci pt ca s-a solicitat schimbarea orei de plecare din 11.00 intr-una mai "matinala" se modifica ora de plecare in 9.00.
Microbuzul va pleca din Bucuresti, statia AGIP Pacii, vineri, 26 septembrie ora 9.00. Traseul va fi Bucuresti - Pitesti (ajunge in jur de ora 10.15) - Valcea - Sibiu - Sibiel. Costurile de transport legate de acest microbuz si de cazarea si masa soferului vor fi suportate de cei care s-au inscris si merg cu el. In prezent sunt 17 persoane dupa cat vad, deci valoarea rezultata din numarul de km inmultiti cu 1.8 ron/km * 1.24 (TVA) + cazarea si masa soferului (250 RON) se va imparti la 17. Daca mai apare cineva, pretul va scadea, daca vor mai renunta va creste. La 20 de participanti spuneam era in jur de 85 RON/persoana dus si intors. Banii ii strangem la Sibiel si ii dam soferului.
Cei care urca pe traseu - luati legatura cu soferul si fixati locul de intalnire. Fara sa intre in orase si sa piarda timp va rog. Daca suntem la capitolul rugaminti: Nu intarziati va rog! Este o dovada de bun simt si respect pt ceilalti sa veniti inainte cu 10 minute inainte, pt a avea timp pt predat bagaje.
Ne vedem la Sibiel!!!! :thumbup: :dance: *|*
Tania55:
--- Citat din: admin din Joi, 25 Septembrie 2014, 07:31 ---Parcarea garii, in dreptul bisericutei. Este langa Autogara Transmixt, deci si cei care vin cu trenul si cei care vin cu autobuze sunt la doi pasi. Exista posibilitatea ca unele microbuze sau autobuze sa mearga in Q7, alta autogara din Sibiu, nu stiu unde o sa ajungeti voi Onix.
Deschidem deci lista pt ora 15.30, cu plecare din parcarea garii Sibiu. Te poti trece mai jos Onix pe tine si pe cine urmeaza sa mai vina din Braila
1. Tania (ajung cu trenul la 15:20)
2.
--- Terminare citat ---
Onix:
Lista pt.15.30 microbuz Gigi. Am sa va astept pe toti cei care mi-ati comunicat, la 15.30 in Parcarea garii, langa bisericuta.
1. Tania
2.Onix (Br.)
3.Vicky I.(Br.)
4. Cristi Belgun
5. Mihaela P
6. Constanta D
adda:
Bine ai revenit Gigi pe meleagurile noastre!
Ma primesti in vizita si pe mine pe la Sibiel ? Am auzit ca iti vin oaspeti de seama si trebuie sa ne mai revedem.:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă