Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 – 28 septembrie 2014

<< < (21/31) > >>

Mateo:

--- Citat din: nina_nicoleta din Vineri, 19 Septembrie 2014, 15:39 ---... din pacate nu pot sa ajung....ma retrag...cine vrea locul?

Lista microbuz Bucuresti :

1.Mihaela Nicolescu
2.Nicoleta Urse ... eu ma retrag de la aceasta actiune ... deci ramane un loc liber
3.Crina Zdravcu
4. Lazar Cristina
5.Dorina Simion
6. Monica Tamas ( cu urcare din Pitesti )
7. Mariana B.
8. Corina V
9. Cristina T
10.Florin I
11. Gabi Virlan (cu G de la Gabriela)
12.Cristina Ionescu
13. Elena A.
14.Dana S.
15. Daniela Tarlea (daca se poate sa ma luati de la Pitesti - se poate stabili un loc de intalnire pe traseu si o ora)
16. Virginia P
17.Bogdan M.

--- Terminare citat ---

Mateo:
Si eu sunt de acord cu plecarea de dimineata. ;)

admin:
Este posibila schimbarea orei de plecare, nu e nici un fel de problema sa comunic firmei de transport modificarea. Doar ca nu as vrea ca cineva din cei de pe lista sa nu poata pleca  mai devreme decat ora pe care am anuntat-o. Deci daca nu este nimeni care sa depinda de ora, am sa postez aici in dimineata zilei de 25 sept  noua ora de plecare. Pana atunci astept sa vad daca este cineva care nu poate pleca la 9.00 din Bucuresti. Am rugamintea sa scrie aici, cand ajung acasa am sa citesc.

Smaranda:
Da, eu vin din Constanta si aveam si varianta de a ajunge la Sibiel cu microbuzul din Bucuresti ; nu pot ajunge la punctul de intalnire de la Agip la 8 sau la 9, dar ma bucur pentru grup ca poate pleca mai devreme.
  Eu  voi ajunge la Sibiel cu masina personala, cu o zi mai inainte , pe 25, aceasta fiind prima varianta pentru care optasem (vorbisem deja cu d-na Samiza). Inseamna ca asa e cel mai bine pentru mine, am nevoie sa ma bucur de natura Sibielului, un loc in care nu am mai fost pana acum.
   Am eliberat locul din lista pentru microbuz.
   Va imbratisez pe toti, va urez calatorie placuta si abia astept sa ne ĂŽntâlnim.  :smitten:

Lista microbuz Bucuresti :

1.Mihaela Nicolescu
2.Nicoleta Urse
3.Crina Zdravcu
4. Lazar Cristina
5.Dorina Simion
6. Monica Tamas ( cu urcare din Pitesti )
7. Mariana B.
8. Corina V
9. Cristina T
10.Florin I
11. Gabi Virlan (cu G de la Gabriela)
12.Cristina Ionescu
13. Elena A.
14.Dana S.
15. Daniela Tarlea (daca se poate sa ma luati de la Pitesti - se poate stabili un loc de intalnire pe traseu si o ora)
16. Virginia P
2. Cami Gal (In locul Nicoletei :)

Catlin:
Saluare,

Puteti sa imi ziceti o adresa unde trebuie sa ajung in Sibiel.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă