Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Maramures 21 25 mai 2014
mihaela.nicolescu:
Morosani si Morosence vazuram - cu costume superbe - dar fara opinci .... :-\ caci la atelieerul de opinci nu mai lucra nimeni.....
craluca:
da... morosence cu tocuri de 12..., serios! :thumbup: iar morosenii erau dotati cu niste jumatati de horinca din care mi-a dat si mie sa beu. Si am beut, ca sa le mearga bine.
gabirose:
Pe drumuri de munte in dulcele plai maramuresean , am intalnit oameni minunati ,locuri de o frumusete care iti taia rasuflarea,iar locatia unde am fost cazati a fost una de exceptie.Gazdele au fost extrem de primitoare ,au facut totul ca sa ne simtim bine,iar deara de folclor va ramane de neuitat. Multumesc Gigi pt aceasta minunata excursie.Toate cele bune tuturor. Gabi rose
Angela B:
Locuri deosebite, oameni primitori, zile petrecute in compania unor oameni deosebiti. Multumesc :)
zambila:
Wonderland,pai tocmai tu n-ai descarcat poze si filmulete anul trecut? Si pana acum ai suferit in tacere? Deci,stai in poarta si prinde pachetul.Editia a 2-a revazuta si...neadaugita.Ti-am trimis doua portii zdravene de filmulete,cu pozele nu stiu ce se intampla,ca nu mi le ia wetransfer.Da-mi un semn de receptie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă