Mi-a fost jena de oamenii aceia.. Eu stiu cat de greu e in spate, ca nu e simplu sa ai o pensiune, asa cum pare...Multi vin si la mine la Sibiel, exclamand, "wow ce fain, ce misto sa ai asa ceva"...Da asa e , cand vezi doar imaginea din jur...Cand insa trebuie sa organizezi, urmaresti, verifici totul...

Este foarte foarte greu, cred ca 90% din cei care au construit astfel de locatii ar vrea ca maine sa scape de ele....Si eu, cinstit sa fiu as renunta imediat daca as avea o varianta buna de recuperare a investitiei. Te saturi la un moment dat...La noi e greu, nu e ca in Austria sau alte tari unde iti vin oameni constienti ca nu au platit hotel ci pensiune...La noi platesc 50 RON/noapte, mai achita un mic dejun de 20 RON si vor o camera de 30 mp, balcon, baie super utilata, un breakfast bufet de 30 m lungime care daca s-ar putea ar trebui sa tina pana dupamasa sa-si mai poata tot lua cate ceva...Camerista sa intre zilnic in camera, sa aspire, sa faca ordine...Iar ei sa poata intra cu ghetele murdare de afara, sa sgarie peretii nestanjeniti, sa, sa, sa...Astea da sunt posibile cand platesti un hotel de la 60 EUR in sus...
Vad ca review-ul meu a aparut, sper mult sa mai posteze si altii...Atunci remarcile nemeritate si absolut aiurea ale "doamnei noastre" ar ramane izolate...si orice posibil vizitator ar intrepreta feed-back-ul asa cum trebuie, adica ca pe o frustrare a unuia care n-a inteles prea multe din ce a platit si ce i s-a oferit acolo...

Vad ca de la postarea ei, alt turist a dat locatiei 9.8, iar ea "plimbata si turist cu experienta" dadea 6.4 si nu recomanda locatia!?

Nu-i gasesc motive, nu are nici unul, dar stiu ca si atunci ca si in Apuseni cand a ajuns dupa o zi - si bineinteles ca nu era de vina ea ci grupul, care trebuia zicea ea sa fie unit (adica ce trebuia sa faca, sa nu doarma?...) si acolo a ajuns cu intarziere. La Creasta Cocosului nu a venit pt ca a inteles ca este efort fizic cat de cat si dupa ce s-a si a chinuit grupul in Apuseni cu ramanerile in urma a realizat ca nu are rost sa repete experienta, la Cascada Cailor, unde chiar daca nu e munte eu am recomandat un echipament sport spre montan - ea a venit cu poseta (si tot eu eram de vina ca nu am specificat ca nu se poate merge pe munte cu poseta?!

). Noroc ca Florin ca de obicei saritor si gata de ajutor i-a dus poseta...in timp ce ea se plangea ca e traseu greu...ceva ce poate sa faca aproape oricine si macar pana la zona de vizibilitate totala a cascadei....Nu a putut fuma oriunde, sunt acolo niste reguli, nu a putut bea cafea free si permanent dintr-un recipient (cum intradevar locatia din Apuseni oferea), probabil ca oboseala de pe drum, caldura si altele i-au dat o stare de disconfort...Dar sa zici de oamenii aia ca zambesc fals (acum cinstit ce astepti de la niste oameni care cad in cap de munca, sa-si controleze in fiecare moment expresia fetei?), ca nu ti-au schimbat scrumierele (pai unde se schimba doamna Lia scrumiere imediat in locuri care nu sunt de servire? - as vrea sa vad si eu locatia aia care-si permite sa angajeze pe cineva pt a te urmari si servi free pe tine...), ca fac totul fara suflet...?

, apai inseamna ca acolo unde ma gandesc eu s-au acumulat frustrari si probleme mari...

Dar numai de bine si cum zici tu Wonderland..."pierderea lor"....