Autor Subiect: Excursie in Maramures 21 – 25 mai 2014  (Citit de 37683 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Excursie in Maramures 21 – 25 mai 2014
« Răspuns #75 : Luni, 26 Mai 2014, 22:10 »
Bucuria este de partea mea... :)

Cat sunt de ocupat si obosit...am vrut sa indrept cat de cat lucrurile...Am postat un review corect pe Am fost acolo. Daca ati simtit acelasi lucru din partea gazdelor, in masura in care aveti timp si disponibilitate, v-as ruga mult sa le aratati si voi aprecierea voastra. Eu umblu mult stiti bine si ma gazduiesc in multe locuri. De la super hoteluri la cele mai mici locatii...Aici m-am simtit intotdeauna extraordinar de bine, la fel toti cei cu care am fost...Nu poti sa nu apreciezi niste oameni primitori, care fac tot posibilul sa te simti bine. Rasfat culinar, horinca, afinata, vorbe placute...Mi-a parut atat de rau ca mi-a scapat si le-am dus anul trecut o persoana atat de ...Mi-a crapat obrazul de rusine cand mi-a spus, iar cand am citit acasa, ce scrisese, am realizat ca era o confuzie...Anul trecut nu am avut doar o persoana nepotrivita in grup, ci doua...Altcineva postase review-ul ...Nici n-am realizat atunci...Eram prea suparat, obosit, harait, era si ziua mea...Dar pt mine a trecut...Doar ca oamenii aia au ramas cu remarcile scrise, cu aprecierea "lipsei de atentie" in a goli scrumierele de pe o terasa secundara, nu una de servire...?! :uglystupid2:, supararea ca nu putea sa fumeze in local (grupul era 90% nefumator... ::)), ca nu putea primi cafea cand batea ea din picior (culmea eu am fost de fata cand d-na Vali innebunita de intreruperile din gatit i-a oferit un termos plin... free nu pe bani cum mintise pe site... |o)...Asa sunt insa unii oameni. Important este sa nu te intersectezi cu ei in viata...Sau sa-i eviti macar pe viitor daca ai avut nesansa sa-i intalnesti...Asa cum am facut eu...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #76 : Marți, 27 Mai 2014, 07:00 »
Gigi, nu pune la suflet. Oameni si oameni. Unii au impresia ca pamantul se invarte in jurul lor. Sunt greu de multumit. In acelasi timp, cu greu se pot bucura de ceva. Pierderea e a lor. Totusi, postarea aia e chiar amuzanta,  dintr-un anumit unghi. E un manifest pentru drepturile si viata grea fumatorilor, nu o recenzie despre pensiune sau despre minuatiile locului :giggle:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #77 : Marți, 27 Mai 2014, 11:41 »
Mi-a fost jena de oamenii aceia.. Eu stiu cat de greu e in spate, ca nu e simplu sa ai o pensiune, asa cum pare...Multi vin si la mine la Sibiel, exclamand, "wow ce fain, ce misto sa ai asa ceva"...Da asa e , cand vezi doar imaginea din jur...Cand insa trebuie sa organizezi, urmaresti, verifici totul...  ::) Este foarte foarte greu, cred ca 90% din cei care au construit astfel de locatii ar vrea ca maine sa scape de ele....Si eu, cinstit sa fiu as renunta imediat daca as avea o varianta buna de recuperare a investitiei. Te saturi la un moment dat...La noi e greu, nu e ca in Austria sau alte tari unde iti vin oameni constienti ca nu au platit hotel ci pensiune...La noi platesc 50 RON/noapte, mai achita un mic dejun de 20 RON si vor o camera de 30 mp,  balcon, baie super utilata, un breakfast bufet de 30 m lungime care daca s-ar putea ar trebui sa tina pana dupamasa sa-si mai poata tot lua cate ceva...Camerista sa intre zilnic in camera, sa aspire, sa faca ordine...Iar ei sa poata intra cu ghetele murdare de afara, sa sgarie peretii nestanjeniti, sa, sa, sa...Astea da sunt posibile cand platesti un hotel de la 60 EUR in sus...

Vad ca review-ul meu a aparut, sper mult sa mai posteze si altii...Atunci remarcile nemeritate si absolut aiurea ale "doamnei noastre" ar ramane izolate...si orice posibil vizitator ar intrepreta feed-back-ul asa cum trebuie, adica ca pe o frustrare a unuia care n-a inteles prea multe din ce a platit si ce i s-a oferit acolo... ??? Vad ca de la postarea ei, alt turist a dat locatiei 9.8, iar ea "plimbata si turist cu experienta" dadea 6.4 si nu recomanda locatia!? :uglystupid2: Nu-i gasesc motive, nu are nici unul, dar stiu ca si atunci ca si in Apuseni cand  a ajuns dupa o zi  - si bineinteles ca nu era de vina ea ci grupul, care trebuia zicea ea sa fie unit (adica ce trebuia sa faca, sa nu doarma?...) si acolo a ajuns cu intarziere. La Creasta Cocosului nu a venit pt ca a inteles ca este efort fizic cat de cat si dupa ce s-a si a chinuit grupul in Apuseni cu ramanerile in urma a realizat ca nu are rost sa repete experienta, la Cascada Cailor, unde chiar daca nu e munte eu am recomandat un echipament sport spre montan - ea a venit cu poseta (si tot eu eram de vina ca nu am specificat ca nu se poate merge pe munte cu poseta?! :crazy2:). Noroc ca Florin ca de obicei saritor si gata de ajutor i-a dus poseta...in timp ce ea se plangea ca e traseu greu...ceva ce poate sa faca aproape oricine si macar pana la zona de vizibilitate totala a cascadei....Nu a putut fuma oriunde, sunt acolo niste reguli, nu a putut bea cafea free si permanent dintr-un recipient (cum intradevar locatia din Apuseni oferea), probabil ca oboseala de pe drum, caldura si altele i-au dat o stare de disconfort...Dar sa zici de oamenii aia ca zambesc fals (acum cinstit ce astepti de la niste oameni care cad in cap de munca, sa-si controleze in fiecare moment expresia fetei?), ca nu ti-au schimbat scrumierele (pai unde se schimba doamna Lia scrumiere imediat in locuri care nu sunt de servire? - as vrea sa vad si eu locatia aia care-si permite sa angajeze pe cineva pt a te urmari si servi free pe tine...), ca fac totul fara suflet...? ???, apai inseamna ca acolo unde ma gandesc eu s-au acumulat frustrari si probleme mari... :)
Dar numai de bine si cum zici tu Wonderland..."pierderea lor"....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #78 : Marți, 27 Mai 2014, 13:18 »
Doua poze care mi-au placut mult...

Cu "nasa" pe mocanita

Cu nea Gheorghe la un pahar (cred ca era al 4-lea sau al 5-lea... ;D) de palinca

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #79 : Marți, 27 Mai 2014, 16:32 »
n-ai gusturi rele, Gigi!  ;) :D

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #80 : Marți, 27 Mai 2014, 21:10 »
 Ce mocanita ! Dar vad ca sunt ceva puncte de atractie in tara asta !

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #81 : Marți, 27 Mai 2014, 21:16 »
Mocanita asta imi aminteste de fetele de la Politia de Frontiera din Republica Moldova. Frumoase de pică si maramuresencele si moldovencele  ;D
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #82 : Miercuri, 28 Mai 2014, 10:20 »
A fost super excursia.Daca s-ar inventa teleportarea ar fi ceva de vis sa pot ajunge in fiecare weekend pe acele plaiuri si in acea locatie unde am stat. M-am simtit excelent - am vazut multe - si parca fara voia mea un firicel de gusta amar imi lasa faptul ca se pierd asemenea comori ale unei tari - mestesugurile traditionale.... Portile si oamenii din spatele lor sunt deosebiti.
Cat despre gazdele noastre - oameni speciali , gospodari si deosebit de primitori, plini de solicitudine.
Multumesc Gigi ca m-ai ajutat sa ajung acolo si sa cunosc oameni deosebiti - localnicii si cei din grup. Oameni deschisi si pe care imi doresc sa ii revad.
M

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #83 : Miercuri, 28 Mai 2014, 21:45 »
Dar asa pui de morosani vazut-a-ti in drumul vostru?

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #84 : Miercuri, 28 Mai 2014, 22:35 »
da, da, vazuram! o minunatie de copii si oameni frumosi!

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #85 : Joi, 29 Mai 2014, 11:54 »
Morosani si Morosence vazuram - cu costume superbe - dar fara opinci .... :-\  caci la atelieerul de opinci nu mai lucra nimeni.....

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #86 : Joi, 29 Mai 2014, 14:06 »
da... morosence cu tocuri de 12..., serios! :thumbup: iar morosenii erau dotati cu niste jumatati de horinca din care mi-a dat si mie sa beu. Si am beut, ca sa le mearga bine.
raluca

Offline gabirose

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #87 : Duminică, 01 Iunie 2014, 18:55 »
   Pe drumuri de munte in dulcele plai maramuresean , am intalnit oameni minunati ,locuri de o frumusete care iti taia rasuflarea,iar locatia unde am fost cazati a fost una de exceptie.Gazdele au fost extrem de primitoare ,au facut totul ca sa ne simtim bine,iar deara de folclor va ramane de neuitat. Multumesc Gigi pt aceasta minunata excursie.Toate cele bune tuturor.   Gabi rose

Offline Angela B

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
« Răspuns #88 : Duminică, 01 Iunie 2014, 21:21 »
Locuri deosebite, oameni primitori, zile petrecute in compania unor oameni deosebiti.  Multumesc   :)

Offline zambila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #89 : Duminică, 01 Iunie 2014, 22:00 »
Wonderland,pai tocmai tu n-ai descarcat poze si filmulete anul trecut? Si pana acum ai suferit in tacere? Deci,stai in poarta si prinde pachetul.Editia a 2-a revazuta si...neadaugita.Ti-am trimis doua portii zdravene de filmulete,cu pozele nu stiu ce se intampla,ca nu mi le ia wetransfer.Da-mi un semn de receptie.