Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures 21 – 25 mai 2014

<< < (9/19) > >>

Gabi sb:
Gigi, noi trei vorbim inainte si mergem impreuna pana la Mohu, nu-i asa? N-are sens sa plecam cu 3 taxiuri. Sau mai exista si alta modalitate de transport, astfel incat sa ne incadram la ora la care ajunge microbuzul?

admin:
Da, da, o sa ne duca Samiza pe toti trei. Va sunam eu oricum...

mihaela.nicolescu:
Si iata ca se contureaza ... se apropie..... Aveam senzatia ca totul este atat de departe si de nebulos... Dar se pare ca vom avea iar parte de cateva zile de vis. Vremea va tine cu noi sigur. Noi venim cu sufletul deschis si cu buna dispozitie. Restul va face natura si "organizatorul " care de fiecare data ne-a oferit surpriza placute.

Astept cu nerabdare sa ne (re)vedem !!
M

Gabi sb:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 26 Aprilie 2014, 20:02 ---Da, da, o sa ne duca Samiza pe toti trei. Va sunam eu oricum...

--- Terminare citat ---

Ok, merci. Vorbim, atunci, in preziua plecarii. Voi urmari, oricum, si ceea ce mai postezi aici, asa ca n-am nici o sansa sa nu "prind" microbuzul.   ;)

natalya:
Din pacate a intervenit o problema de serviciu si nu mai pot merge  :-[. Daca doreste cineva sa mearga in locul meu rog sa lase mesaj, sau... telefonul meu este 0753093683.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă