Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Maramures 21 25 mai 2014
admin:
Asa cum am anticipat acum cateva zile si am scris pe topic, inscrierile s-au inchis, locuri s-au rezervat in totalitate. Mai este o singura persoana inscrisa ieri care a comunicat ca vine si urmeaza sa achite avansul.
Cei care s-au inscris, dar nu au achitat pana acum avansul, din diverse motive, fie ca au renuntat, fie ca au tot amanat sa o faca, ii rog, pt a nu se crea probleme de retur de bani din agentie, sa nu mai faca plati. Asa cum spuneam s-a platit deja in limita locurilor disponibile. deci singura sansa de ma rezerva un loc este renuntarea unuia dintre participanti. Daca nu renunta nimeni si doresc sa participe la actiuni impreuna cu noi se pot orienta spre alte actiuni similare cu aceasta din Maramures unde inca mai sunt locuri. Imi pare rau, dar ati vazut, locurile sunt limitate si cu toata placerea de a merge cu cat mai multi acolo, nu se poate depasi capacitatea microbuzelor si a cazarii.
craluca:
Hello dragii mei,
Sunt si eu inscrisa, am vb cu Samiza pt confirmare. Gigi, vreau sa vin si eu cu microbuzul de Bucuresti ! Abia astept sa va revad! Raluca. :love:
Tatiana:
Pai daca s-au gatat inscrierile, sa asteptam lista s-apoi om hotari si cum facem cu transportul,zic. ;) (si eu as fi amatoare de microbuz de la Bucuresti)
O primavara frumoasa tuturor!
admin:
Daca am inchis rezervarile si pentru ca nu mai este chiar foarte mult timp, iar eu prins intre plecarile cu SC si Sibiel, unde e un an foarte-foarte plin am sa stu tot mai putin la birou, hai sa nu lasam pe maine ce putem face azi.
Deschidem lista de microbuz Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Rupea - Sighisoara - Tg. Mures - Reghin - Dej - Surdesti
1. Raluca C
2. Tatiana B
Din Sibiu plecam cu alt microbuz:
1. Gigi
2. Gabi Sb
Inscrierea se face luan cu copy/paste tot mesajul si completand numele pe scurt.
Angela B:
Daca am inchis rezervarile si pentru ca nu mai este chiar foarte mult timp, iar eu prins intre plecarile cu SC si Sibiel, unde e un an foarte-foarte plin am sa stu tot mai putin la birou, hai sa nu lasam pe maine ce putem face azi.
Deschidem lista de microbuz Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Rupea - Sighisoara - Tg. Mures - Reghin - Dej - Surdesti
1. Raluca C
2. Tatiana B
3. Angela B
Din Sibiu plecam cu alt microbuz:
1. Gigi
2. Gabi Sb
Inscrierea se face luan cu copy/paste tot mesajul si completand numele pe scurt.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă