Autor Subiect: Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014  (Citit de 60627 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
Re: Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014
« Răspuns #195 : Marți, 05 August 2014, 22:24 »
 :help:   .... eu voi avea tren la 15:45 din Cluj ... sau la 15:55 din Alba Iulia .... sau la 17:17 din Sebes Alba .... spre Timisoara .... Wonderland, vom avea incredere in Gigi    :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #196 : Miercuri, 06 August 2014, 07:04 »
Duminica o sa plecam devreme, suntem 3 care participam la circuitul Castelele Bavareze - Austria. Eu am din Sibiu autobuz spre Bucuresti la ora 16.00, asa ca trebuie sa ajung maxim la 14.00 sa ma pot schimba si pregati... Microbuzul de Sibiu va pleca deci la 8.00, imediat dupa micul dejun. Estimez sa ajungem in Sibiu la 12.30. (la Cluj in jur de 10.30).

Microbuzul de Bucuresti face cca 10 ore din IC Ponor, asa ca si acesta va trebui sa plece maxim la ora 9.00 de acolo...

Deci se vor prinde legaturile de care scriati aici Tania si Wonderland... :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #197 : Duminică, 10 August 2014, 13:31 »
Ce-si doreste un organizator? Vreme potrivita actiunii, gazde ospitaliere, zona bogata in obiective si un grup bun. Le-am avut pe toate cu prisosinta!!!! *|* :dance: *|* O vreme excelenta de drumetie, o gazda cum rar cred ca se poate intalni, o pereche de ghizi veseli si plini de energie, niste locuri minunate iar grupul super-super-super!

Mi-ati oferit o zi pe care n-o s-o uit niciodata! Carari de munte, paduri umbroase, rauri si extraordinarele Chei ale Galbenei! Iar surpriza de seara... ;D ;D ;D Va doresc sa aveti si voi aceleasi bucurii pe care le-am simtit si eu impreuna cu voi! Minunat, va multumesc!

Inchid pe fuga, trebuie sa plec spre Bucuresti...Ma asteapta alt grup si o alta actiune... :)

Offline feminis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #198 : Duminică, 10 August 2014, 22:14 »
Multumim si noi pentru tot si sa ne vedem cu bine !  ::)

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #199 : Duminică, 10 August 2014, 22:41 »
si eu ii multumesc lui Gigi pt ca m-a ambetat pt prima data pe anul asta , vorbele adresate Mariei:"In seara asta tot ce se consuma platesc eu" mi-au provocat o vie emotie , mult mai mare ca focul viu  :whistle:
ii multumesc lui Cristian pentru faptul ca a salvat 2 suflete de la moartea prin gazare  :worthy:
de asemenea ii multumesc localitatii Doda Pilii pentru ca exista !!!

una dintre actiunile cele mai reusite la care am participat pana acum  :thumbup:

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
raspuns
« Răspuns #200 : Luni, 11 August 2014, 07:46 »
a  fost prima data cand am pus rucsacul in spate,prima data cand m-am catarat pe munte, cand am trecut  "agatata" pe lanturi,dar a fost minunat;totul a fost la superlativ,oamenii din grup ,locurile,gazda ,cei doi ghizi ,sa-ti dea Dumnezeu sanatate Gigi si numai de lucruri frumoase sa ai parte,ca  ai avut ideea infiintarii acestui SC
dorina

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #201 : Luni, 11 August 2014, 08:30 »
Nu pot sa cred ca mi-au luat-o altii inainte, cu mesajele pe forum  :giggle:
Am ajuns rupta de oboseala, am dormit cu picioarele invelite in frunza de varza. Dar nu m-am trezit fluture de varza, sunt tot io, vanata si cu muschii frageziti  ;D

Am avut probleme cu conectarea la net. Acusica va trimit lista de contacte si niscaiva poze.

Foarte tare aventura in Apuseni! Va pup pe toti. Multumesc inca o data tuturor celor care m-au ajutat sa trec de momentele dificile, cu rabdare, indicatii sau cu materiale de prim ajutor. De data asta, nu esti pe lista, Plusar :strambatura:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #202 : Luni, 11 August 2014, 08:49 »
N-am eu cele mai grozave poze, dar pun cateva si aici.

Grupul cu care ne-am intalnit in dolina, in urcare pe unde am coborat noi

Noi am plecat pe aici

zmeurici ;D

Inainte de intrarea in Cheile Galbenei - Cine ar fi crezut ce va urma....

Cam asta a urmat  :faint: Dar cred ca, de data asta, imaginile nu reflecta trairea si realitatea

nu cred ca se va supara Nicu, acest copil al muntilor, care emana acelasi spirit linisit al iubitorilor de munte pe care i-am cunoscut

Alte poze n-am mai facut, ca as mai fi avut nevoie de o mana si vreo doua picioare.

Doar la Valul Miresei, dimineata devreme, in drum spre casa
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
Re: raspuns
« Răspuns #203 : Luni, 11 August 2014, 08:56 »
a  fost prima data cand am pus rucsacul in spate,prima data cand m-am catarat pe munte, cand am trecut  "agatata" pe lanturi...

Eu am crezut de vreo doua ori ca e ultima data pentru mine, mai ales la coborarile prin noroaie oO

gata, trec la transmis lista de contacte si poze. sa aveti o zi frumoasa!

Offline wonderland

• Hero Member
Apuseni - date de contact
« Răspuns #204 : Luni, 11 August 2014, 10:22 »
Ori sunt eu prea obosita, ori sunt niste erori in lista de email-uri scrisa de mana :slap:

Doina, ti-ai schimbat adresa?
Camelia - la tine nu merge nici cu un l nici cu ll :-[
Marilena - si la tine imi zice ca nu ai cont yahoo si zau ca am scris exact asa cum ai scris tu.

PS. Doina nu si-a schimbat adresa e cu _ intre prenume si nume  |o

Offline feminis

• Newbie
  • *
« Răspuns #205 : Luni, 11 August 2014, 14:31 »
Io recunosc public ca palinca imi provoaca tulburari de perceptie , altfel nu se explica insusirea vremelnica a obiectelor din inventarul lui Plusar.... oO Adresez pe aceasta cale scuze publice in scris, ca sa nu mai fie nevoie sa ascundeti bagajele de mine  :angel: Promit solemn ca data viitoare sa declin orice invitatie la un pahar de .....orice , inainte de ora 22;00 cand se presupune ca toata lumea doarme.... :bully: :blush:

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #206 : Luni, 11 August 2014, 16:10 »
eu avertizez pe ceilalti doar sa nu-si lipeasca rucsacul de al tau , de fapt daca stiam ca seamana cu un alt rucsac oltean il lipeam chiar mai devreme , pe trasee, asa imi cara si mie cineva cei 1.5 litri de apa :))
inca o data stai linistita , eu eram sigur ca-i o confuzie, mai rau s-au speriat fetele care erau pe langa mine  :giggle:

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #207 : Luni, 11 August 2014, 16:20 »
Din pacate, Feminis, s-a stresat f rau,desi noi am incercat s-o convingem ca nu era deloc cazul. Asa suntem noi, facem haz din orice...asa s-a intamplat si aici. Nu de alta, dar personajul pagubit si-o merita cu varf si-ndesat  :)  Parerea de rau e ca nu ne-a venit noua ideea mai devreme ;D

Offline feminis

• Newbie
  • *
« Răspuns #208 : Luni, 11 August 2014, 17:37 »
Voi ati stresat-o pe sora-mea , ca eu eram in cel de Sibiu  :strambatura:  Sa vedem care are curajul sa faca,,lipeala'' data viitoare ... :yeah:

Offline Mari_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
« Răspuns #209 : Miercuri, 13 August 2014, 11:21 »
A fost frumos, pentru mine a fost greu, mult mai greu decat m-am asteptat, dar... a fost frumos!  :D
Daca in prima zi, la "Balcoane", la Cetatile Ponorului, a fost mai mult o plimbare, in ziua a doua - pe Cheile Galbenei, am simtit adrenalina la maxim! Fusesem avertizata ca nu-i usor, insa mi-am luat inima in dinti si am intrat pe lanturi...  :faint: Odata intrata, n-am mai avut curajul sa ma intorc - stiind ce-i in urma! Asa ca... tot inainte, sperand ca inainte va fi mai bine! As, da' de unde?!  :D Mai pe cablu, mai pe lanturi, mai prin apa - pe ultima portiune, unde cablul era fixat mult prea sus pentru curajul meu, am trecut! Cu ajutorul baietilor, carora le multumesc: "uite, pui aici piciorul ala, il pui acolo pe celalalt, te tii de lantul asta, de stanca asta, da drumul cablului ca te tin eu" s.a.  :-*
Dupa Izbucul Galbenei am tinut-o tot in sus spre Avenul Bortig. Panta, panta si iar panta, numai urcare, drum frumos, prin padure, insa desigur ca mi s-a taiat respiratia si m-au lasat puterile - nu zic ca am fost printre cei mai "copti" din grup, ci printre cei mai neantrenati! Pentru cei cu o conditie fizica buna n-a fost nici o problema, ma uitam la ei/ele cum zburda dupa ce cu putin timp inainte se catarasera pe peretele de stanca precum paianjenii! Ii multumesc lui ste_fan  :-*  ca mi-a dus rucsacul pana sus si dauinei  :kissing: ca m-a ajutat sa urc, efectiv m-a tras dupa ea atat in ziua a doua, cat si in a treia, cand, desi traseul a fost mai usor, a avut portiuni de urcus abrupt pe stanca, pe grohotis...
Pentru mine, care sunt genul "pisica pe cuptor", a fost un efort deosebit, insa nu regret nici o clipa ca l-am facut! A fost foarte, foarte frumos, am fost un grup frumos, placut, vesel, ne-am distrat, am cantat, am dansat... A fost o relaxare a nervilor capului  :D si abia astept urmatoarea intalnire!

Poze de pe Cheile Galbenei, facute de ghizii nostri - Diana si Nicu:

Gigi, la inaltime!  :)