Autor Subiect: Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014  (Citit de 60681 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014
« Răspuns #45 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 08:08 »
O intreb... :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #46 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 08:17 »
eiiii, nu vreau sa te incarc. :blush: pot sa  sun eu  :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
« Răspuns #47 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 08:52 »

on topic: Admin, sa-mi fac griji ca nu am primit inca email de la agentie, respectiv de la Samiza? Eram cam somnoroasa, dar, totusi imi amintesc ca am apasat bine butonul si mi-a aparut mesajul automat de confirmare a rezervarii.
[/quote]
Buna dimineata wonderland, buna dimineata admin. Acelasi lucru ma preocupa si pe mine, m am inscris dar nu am primit mail de confirmare/plata...sper ca suntem pe lista de rezervari :)
Everything changes..

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #48 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 09:03 »
Daca mai sunt si altii, cred ca putem sa ne linistim, sherban. Pana in august, mai e timp. cred ca e o chestie de organizare dupa prioritati si urgente  :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 10:05 »
Acum am vorbit cu Samiza. Stia de inscrierile voastre, fiind insa vechi aici, le considera deja a fi ferme. Urmeaza ca zilele urmatoare sa va transmita Email-ul de rezervare.  :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #50 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 10:15 »
 :kissing:
De unde concluzia ca si cei vechi, ca si cei noi, se ingrijoreaza si sunt nerabdatori sa-si vada locul asigurat :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 10:27 »
Da, explicam acum, pt topicul "unde mergem in vacanta" ca anul viitor actiunile au sa fie gandite astfel incat sa se adapteze la cei vechi si fideli. Este clar ca sunt mult mai avizati, mai atenti la informatii, la ce postez, raspund la Email-urile Samizei mai promt. Si asta ne ajuta si pe noi mult...

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #52 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 11:24 »
Apropo de vechituri, m-am hotarat.....merg si eu :) Da D-ne sa ma tina genunchii! Ii dau mail Samizei maine. Duminica frumoasa, tuturor!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #53 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 11:32 »
Da, explicam acum, pt topicul "unde mergem in vacanta" ca anul viitor actiunile au sa fie gandite astfel incat sa se adapteze la cei vechi si fideli. Este clar ca sunt mult mai avizati, mai atenti la informatii, la ce postez, raspund la Email-urile Samizei mai promt. Si asta ne ajuta si pe noi mult...
Fara suparare, nu cred ca asta tine de ...vechi sau noi. :) :tomato:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 12:35 »
Nu generalizez. Explicatii exista insa. Cei vechi si ceva mai vechi au prins vremea aceea de mai mare apropiere, de fidelizare, de nu stiu cum sa-i spun...Poate aveam si eu mai mult timp intre actiuni,..eram mai mult timp in contact cu ei...Forumul ma ajuta fara indoiala. Faptul ca se scria inainte si dupa actiune, asta mentinea contactul si intre ei si intre mine si participanti. Si asta conta mult. Mie mi-e imposibil sa mentin contacte individuale, sunt mai tot timpul plecat sau daca sunt acasa sunt ocupat. Nu imi ramane decat posibilitatea de a conversa intr-un spatiu mai general, asa cum este forumul. Ori se vede ca acolo reactiile sunt in marea majoritate a celor vechi.... ??? Luati de exemplu ultimele doua actiuni, cea din Ungaria si cea din Apuseni, vedeti cine a scris...si va convingenti... ::) Cei care lasa niste impresii, niste feed-back-uri, cei care continua starea de acolo si aici pe forum creaza cadrul pentru actiunile urmatoare. FMulti din cei de aici au citit la Actiuni incheiate inainte de a se inscrie la o actiune...I-a ajutat mult si in decizie si in evaluare ce au scris altii... :) Dar, dupa participare, dupa ce actiunea s-a incheiat, s-au gandit oare sa ajute la randul lor pe cei ce o sa urmeze?  ::) ??? :-\  Unii da, altii au uitat cu totul...???

Sunt multi din cei noi care se intereseaza, citesc, se informeaza si inteleg imediat cum se face rezervarea, cum se comunica intre participanti, cu mine, ce trebuie facut pentru transport...Si se vede imediat in actiuni care sunt acestia. Altfel se integreaza, altfel comunica... Stiu programul, cunosc deja mule detalii, nu mai e nevoie ca acolo sa primeasca informatii...Stiu despre ce e vorba... Altii insa din pacate, trateaza un pic distant totul, au perceptia doar a unei agentii si se comporta ca atare. Simt si vad chestia asta. Uitati de exemplu si la transport: in loc sa se inscrie pe forum, asa cum procedeaza majoritatea, prefera sa sune, sa-i transmita Samizei (care am explicat foarte clar si pe site si pe forum ca n-are nici o legatura cu transportul...), sau sa-si trimita pe Email optiunea. Desi este foarte simplu... Nu mi-ar fi greu sa culeg aceste informatii si sa le inserez in listele de pe forum, daca as avea timp... Dar cum este f. limitat... Si acum sa fiu corect si mai direct, asta nu e treaba mea, sa sun sa ma interesez cu ce vine fiecare. Indrum si eu cat pot, dar....Se stie asta, transportul organizat este un ajutor al meu, nu o sarcina.... :)

Intentia mea este sa merg inainte cu cei care (ma) inteleg, sunt constienti de efortul pe care il fac si pt promovare si pt organizare si pt tot. De aceea spuneam ca anul viitor vreau sa trag o linie...Nu vreau sa par selectiv sau se inteleaga ca vreau sa-mi fac viata mai usoara. As vrea sa ma adresez la cat mai multi, as vrea sa fac cat mai mult, dar sunt si eu limitat ca timp si ca posibilitate de efort. Si atunci ca orice om, aleg sa merg si sa lucrez pt cei care inteleg... :) Si mai e ceva, din experienta, am vazut ca cei care trateaza totul ca o simpla sau efemera legatura, nici nu se dezvolta ca membri activi aici. Sau apar si reapar meteoritic, sau dispar cu totul. Si atunci prefer sa-mi focusez atentia spre cei care vad ca reflecta ceea ce fac, transmit un feed-back... Si revin intotdeauna cu placere, cu deschidere...de multe ori ajutandu-i si pe altii. Daca munca mea se duce ca intr-un perete, care doar absoarbe energie si nu da nici macar cea mai mica unda de reflexie, atunci simt ca acolo nu are sens sa ma indrept, e un efort inutil...

Ma opresc, mai am de lucru la excursia de Germania - Austria...Si azi e duminica... *|* :thumbup: *|*

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #55 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 20:04 »
oricum pentru mine e un mare mister cand si cum reusesti sa le faci pe toate. :faint: :bow:
Dar, tot raman la parerea mea. Poate ca cei vechi-vechi (n-am zis vechituri, kike :giggle:), care au prin inceputurile in grupuri mici dar in...spirit mare, despre care noi doar intuim, sau stim din ce s-a mai povestit pe forum, in excursii, ori cei doar vechi, sunt mai atasati, mai grijulii sau mai receptivi.
Dar tine si de stilul personal al fiecaruia. Chiar si de stilul cognitiv de interactiune.
De ex, am o amica, de cate ori ii trimit cate un link legat de un eveniment la care ii propun sa participe, ma suna sa imi ceara detalii :rtfm: Evident, eu o intreb - N-ai intrat pe link, n-ai citit? - Ba da, dar mie imi plac rezumatele, imi raspunde ea senina. |o Cred ca de fapt are un stil dominant auditiv. Percepe mai bine, ii este mai comod sa prelucreze informatia vorbita decat scrisa.
Doar ca tu esti unu si noi o...mie, cred ca asta uita cei care vor informatii transmise individual, personal.  oO

Dar, sa scurtez :offtopic:

Am primit email-ul de la Samiza - i-am raspuns, cu scuzele de rigoare ca, nerabdarea mea i-a dat de lucru duminica.  :blush:

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #56 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 20:44 »
Nu m-am inscris la aceasta excursie, intamplator am citit comentariile de pe acest topic. Ca relativ nou intrat in grupul SC, din comentariul anterior al lui Admin mi-am insusit idei importante si are dreptate. Dar si wonderland are dreptatea ei: tine de stilul fiecaruia... cu conditia de a atinge pragul minim al unui membru activ si fidel.
Si eu sunt de acord cu selectia preconizata de Admin, dar sa i se dea sansa si unui nou intrat de a demonstra daca poate fi un membru activ si serios.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #57 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 21:40 »
Ca relativ nou intrat in grupul SC, din comentariul anterior al lui Admin mi-am insusit idei importante si are dreptate.
Adica, ai prins esentialul. :thumbup:
Cred ca se va mentine o dinamica a intrarilor. De dorit ar fi sa fie si una a iesirilor din SC, respectiv din statutul de single :strambatura:
Dar, esentialul este ca...oferta e la pachet cu cateva reguli de baza care usureaza organizarea si ajuta trecerea de la  comunicarea online la interactiunea in real. Iar comentariile post-actiune sunt utile mai ales pentru cei (potential) noi.  O0

Ca sa fiu cat de cat ontopic - in Apuseni nu te-ai inscris...inca sau nu intra in planurile tale?  :)

Asta imi aminteste ca dincolo de faptul ca merg intr-un loc nou pentru mine si ca imi ofer o vacanta pe gustul meu recent, adica la si pe munte,  sunt bucuroasa ca voi revedea cativa oameni care mi-au mers la suflet.  :)

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #58 : Duminică, 27 Aprilie 2014, 23:34 »
multumesc pt compliment !  :flori:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #59 : Luni, 28 Aprilie 2014, 07:13 »
am zis io ceva de tine?!   :strambatura:
N-am zis, dar asa e, te numeri printre  :) :magic: :thumbup: