Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (16/43) > >>

ioncori:
Si lista de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
4. Florin I (asa mi-a comunicat tf sa-l trec peste tot unde e inscris... :))
5. T Corina

wonderland:

--- Citat din: admin din Miercuri, 07 Mai 2014, 18:49 ---Luati va rog cu copy/paste ambele liste si duceti-le mai departe adaugandu-va pe lista. Folositi contul de user de pe forum, pt ca fiind plecat nu am cum sa va ajut. Deci nu pe Email, nu pe telefon ci doar pe forum.  :)
--- Terminare citat ---

Lista de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
5. Corina T
6.

Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Alis G (urcare de pe traseu, de la Huedin, Turda sau Cluj :slap:)
3.

wonderland:

--- Citat din: wonderland din Luni, 28 Aprilie 2014, 12:13 ---Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014
Tarif:     575 RON / persoana - cazare in camera DBL sau tripla (in tripla tariful este 525 RON)

--- Terminare citat ---
Reiau: iconori zice ca ar vrea. mai este cineva amator? pardon, amatoare? :D

DorinaSimion:
Lista de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
5. Corina T
6. Dorina S

ella_cj:
Salut,

Ma inscriu si eu la camera tripla, desi nu sunt sigura cat ne va vedea pe noi camera, presimt deja ca o mare parte din timpul petrecut la pensiune vom fi la /in piscina  :dance:

Acum tot ce trebuie sa fac pana in august e sa invat sa si inot  :help:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă