Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (38/43) > >>

admin:
Apa da, palinca da... :)

ioncori:
Am revenit si eu in Bucuresti si fac bagajul.
Chiar ma gandeam cum e cu apa. Nu vreau sa car din Bucuresti. La fel si fructele. Sau car, dar ca nu aud comentarii ca am un troler cat microbuzul de mare si nu mai incap alte bagaje :D
Banuiesc ca putem opri la vreun magazin undeva inainte de a ajunge la destinatie pt a mai cumpara una alta.
La izvoare m-am gandit si eu ca vor fi si vom putea lua apa proaspata si potabila. O sa am o sticla pt drumul de maine, dar nu pot sa iau mai multe.

Piscina e in aer liber sau acoperita? Pot sa iau colacul daca nu stiu sa inot? :D

Wonderland, eu vreau tripla, deci tripla sa fie :)

Si apropo, sa nu mananci minunatiile alea de fata cu mine :D  Fara ispite d'astea la tripla

Da' bere avem de unde sa luam? :D

wonderland:
nu... le mananc pe furis prin tufis, ca le-am luat numarate si portionate sa nu traga la bagaj sau la cantar :2funny:

De apa, ne-a linistit deja Gigi. De bere nu stiu ce sa zic... cred ca au la pensiune.
De piscina...nu stiu cand ar fi timp, dar iau eu o mingiuta - pe post de colac. sau sa ne facem ca jucam volei.

Sper sa nu-mi fac bagajul maine la 4 dimineata, inainte de plecare :strambatura:

ioncori:
In tufis e bine si vin si eu cu tine ca doar am si eu ceva de genu'  :))))

Ce mai luati la voi? Mai spuneti ca sa nu-mi scape ceva.
Echipament luat
haine suficiente luat
costum de baie (+colac) luat
cosmetice luat
lanterna luat
bete luat
fructe luat (mere pt ca doar astea rezista mai mult timp fara sa se strice)
medicamente luat
carti de joc luat

lista ramane deschisa

wonderland:
Crema de protectie solara. eu am una naturista, cu vitamina E, catina si fara parfum. Dar mi-e imi miroase a unt :faint: Sper sa nu fie apetisant pentru ursi. :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă