Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (26/43) > >>

andreuta:
"plus ca daca nu te inlocuieste o fata - a ramas cu un  loc liber in tripla "

ma inscriu eu pe locul ramas liber din tripla  *|*

admin:
Nu stiu care este situatia exacta in acest moment, Samiza mi-a spus doar ca au fost niste retrageri si niste inscrieri. Trebuie sa luati legatura, asa cum va indrumat Wonderland, cu Samiza, doar ea stie exact ceea ce se intampla cu rezervarile. Eu sunt pe drumuri.... :)

feminis:
M-am inscris in aceasta excursie si oastept cu nerabdare . Am inteles ca trebuie sa ne rezervam locuri si pentru drum. As dori 2 locuri de la Sibiu si mai multe informatii legate de plecarea din aceasta locatie.

feminis:
Am observat ulterior ca suntem recute pe lista cu deplasari dinspre Bucuresti. Sincer, preferam sa plecam din Sibiu. Astept precizari.

wonderland:
feminis, din cate stiu eu liste se trece fiecare, dupa cum stie punctul de plecare. Transportul e un ajutor din partea lui Gigi, nu e un serviciu inclus.
Poti sa iei listele cu copy paste, pe amandoua,  si sa modifici tu - sa te stergi din lista de Bucuresti si sa te treci pe cea de Sibiu.

Apoi sa urmaresti forumul pentru detalii legate de locul si ora plecarii, costuri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă