Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (22/43) > >>

admin:
Locurile sunt ocupate acum in totalitate. Imi pare rau, e nevoie sa tii legatura cu agentia pt a participa la o actiune.

almi_gabi:
Lista  de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor
1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
4. Florin I (asa mi-a comunicat tf sa-l trec peste tot unde e inscris... :))
5. Corina T
6. Dorina S
7. Doru S
8. Cristina T
9. M Moise
10. Mihaela S - Brasov
11. Laurentiu M - Buc  O0
12. Andreea A
13. Roxana S - urcare din DN1
14. Alexandra S
15. Doina F
16. Elena Dem
17.
.....

Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Tania
3. Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin :slap:)
4.
5.
....

ella_cj:
Lista  de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor
1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
4. Florin I (asa mi-a comunicat tf sa-l trec peste tot unde e inscris... :))
5. Corina T
6. Dorina S
7. Doru S
8. Cristina T
9. M Moise
10. Mihaela S - Brasov
11. Laurentiu M - Buc  O0
12. Andreea A
13. Roxana S - urcare din DN1
14. Alexandra S
15. Doina F
16. Elena Dem
17. Daniela B - urcare din Cluj
.....

Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Tania
3. Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin :slap:)
4.
5.
....

ste_fan:
Chiar linga AGIP Pacii, de pe Iuliu Maniu de unde va pleca microbuzul din Bucuresti spre IC Ponor exista o zona de parcare amenajata pentru navetisti. Navetistii vin dimineata din imprejurimi, isi lasa masina in parcare, iau metroul si vin seara inapoi si pleaca acasa cu masina. Daca stie cineva.... se poate lasa masina acolo citeva zile (adica si noaptea)?

Plusar:
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-14645605-exclusiv-parcarea-publica-700-locuri-autogara-militari-inchis-trei-ani-inaugurare-primaria-sectorului-6-investit-patru-milioane-lei-pentru-amenajarea.htm

deci s-a inchis ! dar din experienta anilor trecuti iti zic ca se poate lasa intr-o relativa siguranta masina parcata pe marginea bulevardului principal; ziua este trafic, noaptea este loc public iluminat, eu zic ca singurul pericol ar fi sa fie un accident si sa ricoseze o masina in a ta .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă