Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 6 10 august 2014
alexas:
Lista de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor
1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
4. Florin I (asa mi-a comunicat tf sa-l trec peste tot unde e inscris... :))
5. Corina T
6. Dorina S
7. Doru S
8. Cristina T
9. M Moise
10. Mihaela S - Brasov
11. Laurentiu M - Buc O0
12. Andreea A
13. Roxana S - urcare din DN1
14. Alexandra S
Tania55:
--- Citat din: admin din Vineri, 28 Martie 2014, 10:35 ---Uite si las aici o lista deschisa, pt a nu uita pana atunci... ::)
Microbuz din Sibiu (8 locuri):
1. Gigi
2. Tania
3.Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin :slap:)
4.
5.
6.
7.
8.
--- Terminare citat ---
nu ma lasati pe dinafara va rog ..... :)
wonderland:
Iata ce ne roaga Gigi :blush:
--- Citat din: admin din Miercuri, 07 Mai 2014, 18:49 ---Luati va rog cu copy/paste ambele liste si duceti-le mai departe adaugandu-va pe lista. Folositi contul de user de pe forum, pt ca fiind plecat nu am cum sa va ajut. Deci nu pe Email, nu pe telefon ci doar pe forum. :)
--- Terminare citat ---
Ambele liste inseamna lista pentru microbuzul din Bucuresti + lista pentru microbuzul din Sibiu. Chiar daca cineva completeaza doar o lista, ia cu copy/paste ambele liste.
Motivul - pur organizatoric - la sfarsit - Gigi va avea 2 liste complete si nu va mai fi nevoit sa ne caute optiunile printre postari.
Lista de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor
1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
5. Corina T
6. Dorina S
7. Doru S
8. Cristina T
9. M Moise
10. Mihaela S - Brasov
11. Laurentiu M - Buc O0
12. Andreea A
14. Alexandra S
15.
16.
.....
Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Tania
3. Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin :slap:)
4.
5.
....
Tania, dupa cum vezi, am restabilit adevarul istoric al listei pt microbuzul de Sibiu ;)
dauina:
1.S Virginia
2.Marinela O
3. Gabriela S
5. Corina T
6. Dorina S
7. Doru S
8. Cristina T
9. M Moise
10. Mihaela S - Brasov
11. Laurentiu M - Buc O0
12. Andreea A
14. Alexandra S
15. Doina F
16.
.....
Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Tania
3. Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin :slap:)
4.
5.
....
adelina:
Buna ziua
M-am inscris si eu prin ianuarie-februarie la excursia asta dar din pacate nu ma regasesc pe lista. E adevarat ca am uitat cu totul s aplatesc avansul :blush: dar as fi vrut sa stiu daca mai pot veni sau nu.
Multumesc
Adela
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă