Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 12 - 15 iunie 2014

<< < (18/19) > >>

admin:
Cu siguranta si cred ca de...doua ori. In noiembrie asa cum spuneam plec in Tara Luanei, la invitatia Dianei sa descopar si alte locuri in Muntii Buzaului, asa ca vom avea agende diferite...Pana atunci recomand tuturor celor care doresc sa ajunga acolo, un pic de...antrenament! Este foarte necesar sa fiti in conditie fizica buna, astfel incat oboseala sa nu "obtureze" frumusetile pe care le intalniti si sa fiti mai mult atenti la efort dect la ce va inconjoara...

mitflor:
Multumesc mult GIGI pentru sprjinul acordat,sper ca-n urmatoarea excursie sa ma pot revansa

mitflor:
Va multumesc tuturor pentru clipele minunate petrecute alaturi de voi!A fost ceva extraordinar care m-a trezit la viata,o viata care merita traita indiferent de incercarile prin care treci!Sunt bucuros ca v-am gasit si sper la mai multe intalniri cu voi,niste oameni minunati :D :D O zi buna

admin:
Florin bucurosi sa te avem intre noi! Nu trebuie sa-mi multumesti, am facut doar ce trebuia! Sunt convins ca o sa ne mai intalnim si atunci daca chiar simti ca vrei sa te revansezi, bem o bere impreuna. Ce zici?  :)

nuska:
am revazut cu aceeasi bucurie si emotie poze din Tara Luanei.ma bucur pentru toti cei care au fost acolo

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă