Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 12 - 15 iunie 2014

<< < (15/19) > >>

paulette:
Bine ai revenit Gigi!
Eu voi renunta la locul din microbuzul care vine din Bucuresti... Ajung in Buzau la ora 11 si ar trebui sa stau cateva ore bune pana apar ceilalti. Asa ca am sa iau o cursa locala pana in comuna Colti, si, dupa calculele mele care sper sa nu fie eronate, voi ajunge in jur de ora 14, adica la putin timp dupa cei din Sibiu.

E ok Gigi daca te sun cand sunt in Colti, sa stabilim unde va trebui sa ajung?

Voi relua din nou lista :
 1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.
 8.
 9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
.....

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.
5. Stela M - urcare din Brasov

roxs:
Buna ziua,
Voi merge si eu in excursia in Tara Luanei, plecand din Bucuresti. Sper sa avem vreme buna  :)
Microbuz Bucuresti

1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.
 8. Paula M. - urcare din Buzau
 9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
18. Roxana S.

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.

paulette:
Reiau lista, fara mine..

Microbuz Bucuresti

1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.

9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
18. Roxana S.

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.

rodisolo:
Ne-am intors din Tara Luanei. Au fost zile superbe, pline de date stiintifice, legende si mistere. Ca totdeauna, Gigi Cindea a organizat totul impecabil. Pe linga bogatia de informatie, cred ca fiecare am invatat ceva nou despre noi insine. Locurile nu s-au lasat usor descoperite, asa cred, ca ni s-au revelat dupa trecerea citorva "praguri" mai mult interioare. Am intilnit-o pe Diana Gavrila, fiinta (doar) aparent fragila, de o uimitoare tenacitate si mare iubitoare a locurilor mustind de istorie straveche.
Nici eu nu voi descrie amanuntit cele petrecute, prietenii stiu de ce... iar viitorilor le las bucuria de a afla.
Orice as spune, ar fi prea putin. Stiti ceva?  Dupa 4 zile "in munti", printre ierburi fosnitoare, cintec de privighetoare, tiriit de greieri, rugi de fragi, flori si copaci, pietre fermecate, ma intorc cu inima strinsa in... Jungla urbana.

admin:
Da, s-a sfarsit un nou episod in Tara Luanei. O noua "generatie" a facut cunostiinta cu locurile acelea minunate, cu vestigiile rupestre, cu padurile, cu poienile pline cu flori. Si cu Diana, omul caruia i se datoreaza in mare masura exodul de oameni interesati sa "descopere" Muntii Buzaului. Pentru mine a fost a nu stiu cata oara cand ajung acolo si nu ma mai satur...M-am bucurat din nou revazand Luana...
Am sa revad totul inca o data spre iarna, cand am sa incerc, la invitatia Dianei, sa cunosc mult mai multe...Zona ascunde nenumarate lucruri interesante, nu doar cele pe care reuseste sa ni le prezinte ea in cele doar 3-4 zile...Astept cu nerabdare sa le descopar, imi doresc mult sa vad si sa inteleg cum se cauta chihlimbarul, vreau sa simt din nou energia acelor locuri...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă