Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014

<< < (12/16) > >>

Gabi sb:
Onix, eu am fost in Maroc in circuit, 10 zile si n-am avut nici o problema, nici macar o banala durere de cap.

ludmila:

--- Citat din: Gabi sb din Luni, 04 August 2014, 01:02 ---Onix, eu am fost in Maroc in circuit, 10 zile si n-am avut nici o problema, nici macar o banala durere de cap.

--- Terminare citat ---
Salutari tuturor ! Eu sunt din Suceava si  as vrea sa stiu daca  mai este cineva din zona Moldovei care merge in  acesta actiune , in Spania, eventual sa calatorim impreuna spre Bucuresti?

maya:
Buna Ludmila, eu sunt din Iasi si merg in Andaluzia. Si pe mine m-ar interesa drumul pana la otopeni.  Ai vreo propunere?

ludmila:
Buna Maya. Eu deja mi-am creionat itinerariul,  in linii marii, merg cu trenul de pe 24 si ma cazez in Bucuresti,  intr-un motel vis a vis de  Otopeni, ca sa pot ajunge la ora 4  la locul de intalnire. Daca tu ai alta idee putem sa vorbim la telefon*0747246564* .M-as bucura mult sa am companie, ramane la latitudinea ta. O seara buna... :worship:

rodelsia:
Buna ziua,

Referitor la excursia aceasta, in Spania, vreau sa spun ca am doua camere rezervate la Rin Grand Hotel Aeroport, pentru noaptea 24-25 aug.....camerele sunt rezervate de mult, deci la un pret special si anume 160 lei/noapte; o camera este libera si daca cineva este interesat....il rog sa ma contacteze....Rodica, tel 0744 908138

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă