Autor Subiect: Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014  (Citit de 36299 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Este posibil sa se elibereze un loc, asa ca dintre cei care si-au manifestat intentia de participare, dar nu au mai prins disponibilitate, imi pot transmite zilele acestea, cat suntem in Ungaria daca mai doresc sa mearga in Andaluzia...

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014
« Răspuns #46 : Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 08:40 »
Buna ziua tuturor ! Am raspuns si la e-mail dar o voi face si aici, evident ca nu voi rata nici o excursie  ;)

Offline Onix

• Full Member
Ce vaccinuri trebuie sa facem?

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
antirabic : in Gibraltar este posibil sa va muste vreo maimuta !!!  :-\

Offline Onix

• Full Member
 8) Promit sa ma tin departe de maimute ! Cu insectele este mai dificil, avand in vedere dimensiunea lor, nu crezi?!

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014
« Răspuns #50 : Sâmbătă, 12 Iulie 2014, 13:40 »
parerea mea este ca o insecta mica poate sa faca mai mult prapad decat una mare , in calitate de participant anul trecut nu am auzit sa-si fi facut cineva vaccinuri  :slap:
te referi la febra galbena si malarie ?  :giggle:  Marocul este la o aruncatura de bat de Spania si nu stai acola mai mult de 6 ore 

Offline Onix

• Full Member
Am intrebat, "N-am dat cu parul"  :)
Am un cunoscut ce a avut ceva probleme dupa ce a fost in Maroc. Evident a stat acolo 2 saptamani, dar....."paza buna trece primejdia rea"  :)

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
Nu trebuie vaccinuri, dar atentie la persoanele alergice la polen. In Spania sunt multe flori, luati-va antialergice la voi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Acum am intrat pe acest topic si am citit intrebarile tale Onix. Am vazut insa ca ti-au raspuns deja Plusar si Dadus. Intradevar nu este nevoie de nici un vaccin, dar ca orice zona noua pt noi ne putem intalni cu probleme de care nu am stiut...Putem fi alergici la flori care nu cresc la noi, de exemplu...

Mai in gluma, mai in serios, Plusar a amintit si de maimute. Intradevar daca fosniti pungi, aveti la voi obiecte care le pot atrage atentia si crea senzatia ca au in continut mancare pot deveni hai sa nu exageram sa le spunem agresive, ci mai degraba obraznice. Obraznicia insa se poate insa transforma in agresivitate, daca reactia noastra este una ciudata pt ele. Inainte de a urca pe stanca, eu am sa va explic comportamentul lor, avem si ghizi cu noi, la fiecare 7 persoane avem un sofer-ghid, care la fel are sa aiba grija sa va comportati corect si fara risc cu maimutele. Nu trebuie sa va fie teama deloc daca respectati ceea ce vi se spune.

Offline Onix

• Full Member
Multumesc de raspuns Gigi !

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
Onix, eu am fost in Maroc in circuit, 10 zile si n-am avut nici o problema, nici macar o banala durere de cap.

Offline ludmila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Onix, eu am fost in Maroc in circuit, 10 zile si n-am avut nici o problema, nici macar o banala durere de cap.
Salutari tuturor ! Eu sunt din Suceava si  as vrea sa stiu daca  mai este cineva din zona Moldovei care merge in  acesta actiune , in Spania, eventual sa calatorim impreuna spre Bucuresti?

Offline maya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
Buna Ludmila, eu sunt din Iasi si merg in Andaluzia. Si pe mine m-ar interesa drumul pana la otopeni.  Ai vreo propunere?

Offline ludmila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Buna Maya. Eu deja mi-am creionat itinerariul,  in linii marii, merg cu trenul de pe 24 si ma cazez in Bucuresti,  intr-un motel vis a vis de  Otopeni, ca sa pot ajunge la ora 4  la locul de intalnire. Daca tu ai alta idee putem sa vorbim la telefon*0747246564* .M-as bucura mult sa am companie, ramane la latitudinea ta. O seara buna... :worship:

rodelsia

• Vizitator
Buna ziua,

Referitor la excursia aceasta, in Spania, vreau sa spun ca am doua camere rezervate la Rin Grand Hotel Aeroport, pentru noaptea 24-25 aug.....camerele sunt rezervate de mult, deci la un pret special si anume 160 lei/noapte; o camera este libera si daca cineva este interesat....il rog sa ma contacteze....Rodica, tel 0744 908138