Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014

<< < (3/16) > >>

Onix:
Mie imi apare Google Drive si imi solicita sa o aleg ca optiune. In fine ! Ma considerati , va rog inscrisa si voi trimite pe e-mail dovada achitarii avansului d-nei Samiza. Este bine asa?

admin:
Ok, ii spun sa te treaca in lista de inscrisi. Iti va transmite Email-ul de rezervare.

admin:
Inscrieri pana in prezent: 9.

IuliaT:
O excursie superba. Pe care eu am facut-o anul asta. O recomand cu mare placere ca pe ori are alta actiune facuta de Gigi  :spam:
Imi e dor de vacanta.....

ileana_matei:
Buna Gigi, ne-am intalnit anul trecut in Maramures si voi merge cu mare bucurie si anul acesta in Spania, cu grupul Singles Camp. Acum iti scriu in legatura cu un alt subiect, care nu are legatura cu excursia de la vara, dar a fost singura sectiune din Forum unde am avut acces pentru a te contacta.
As vrea sa iti scriu, la rugamintea unei prietene din Germania, care intentioneaza sa infiinteze o agentie de turism si sa trimita turisti din Germania in Romania.
Ceea ce credem ca ar trebui sa li se ofere seamana foarte mult cu excursiile Singles Camp din Romania si as vrea sa iti cerem cateva sfaturi si pareri.
Daca ai amabilitatea sa ne ajuti, te rog sa imi comunici o modalitate in care te putem contacta (cel mai bine, o adresa de e-mail), nu sunt lucruri care sa intereseze colegii de excursie si nu pot fi postate pe forum.
Cu multumiri,
Ileana Matei

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă