Arhiva > Arhiva
Atitudine
Caroline:
P.S. "catuse" - scuze pentru greseli...
Apropos... aceste atitudini nu dovedesc ca suntem mai aproape de reflexele animalice decat de o societate civilizata. Si, mai mult, o societate nu incepe prin atitudine, ci atitudinea se educa... prin legi si printr-un stat coerent. Altfel, nici elvetienii nu ar fi mai putin "instinctuali" decat romanii! Dar cand amenda ca nu te-ai asigurat la trecerea de pietoni este de 8000 de franci elvetieni, opresc masinile la 20 m, numai cand vad ca dai pasul, inainte sa apuci sa pui piciorul pe zebra.
silviu:
--- Citat din: caroline ---Am sunat la 112 si 4 ore dupa ce am sunat, m-am prefacut ca dorm, intinsa pe canapea si tinand cu mana de clanta, sa nu o poata redeschide nebunul.
4 ore pana la punctul terminus, nu numai ca n-a urcat politia din nicio gara in urma apelului, dar nici macar controlorul nu a mai dat prin acel vagon!
--- Terminare citat ---
pai ce, sa-i omoare nebunu? ???
Caroline:
Se spune ca 3 sferturi din apelurile la 112 sunt farse... in Romania. Se pare ca m-au "clasat" acolo apriori. Mai ales cand le-am spus ca individul care a urcat in tren e in pijamaua de la spital, halat de multon si papuci de casa si ca miroase de a medicamente ca-n farmacie. Le-o fi fost teama sa nu se faca de ras, saracii politisti... :P
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Luni, 26 Decembrie 2011, 20:49 ---Se spune ca 3 sferturi din apelurile la 112 sunt farse... in Romania. ....
--- Terminare citat ---
chiar si farsa poate fi o atitudine
acum cat este de potrivita sau nu intr-un anumit context este relativ
carmentoma:
Cam asta ar fi atitudinea recomandata!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă