Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (92/103) > >>

julia:

micaela:

--- Citat din: janeta din Sâmbătă, 16 Iulie 2011, 10:50 ---ba s-ar putea sa ramai si fara aia , daca nu renunti la analizele astea taman in wekeend . ;D e prea cald afara pentru analize "la rece" .
oricat de mult ne-am framanta noi , oamenii sunt asa cum sunt si , in afara de faptul ca avem posibilitatea de a nu permite sa fim agresati de catre persoane ce nu inseamna nimic pentru noi , in rest , cred eu , e de preferat sa ne focusam pe acele fiinte din viata noastra si pe acele situatii cu adevarat importante pentru noi . restul e doar o pierdere de timp si energie complet inutile .
parerea mea  :D
ptiu , na ca ma contaminai si eu  :D  caldura , deh...

--- Terminare citat ---

da, Jane, dar stii ce m-a deranjat? ca am auzit povesti aiuristice despre o persoana pe care o pretuiesc si careia mi se pare nedrept a i se crea o imagine stramba, fara macar ca ea sa aiba habar... daca stai nitel sa te gandesti, iti vei da seama despre ce vorbesc. asta m-a preocupat. in rest...stiu bine ca e pierdere de timp si energie sa te preocupi de toti saritorii de garduri din gradina Domnului.  :D :D hai, la treburi, mai lasati taclalele  :D

micaela:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 16 Iulie 2011, 11:18 ---

--- Terminare citat ---

si unde-s dungile mele?  :D :D :D

julia:

frumusetea este dungile sunt in ochiul celui care priveste...

micaela:
 :D maine imi iau un iris cu buline.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă