Arhiva > Arhiva
Atitudine
luciamanta:
sunt macho man! :D
marcutza:
Maica Tereza, din cartierele sărace din Calcutta, era recunoscută pentru atitudinea ei întotdeauna pozitivă.
un reporter de ştiri i-a spus că se poartă ca şi cum nu ar avea probleme; cum reuşea?
"O, am probleme," se spune că ar fi răspuns Maica Tereza, "Dar când apar, pur şi simplu le dau alt nume. Le numesc daruri." a spus ea.
almi_gabi:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 08 Iunie 2011, 10:09 ---e o calatorie interactiva gabita, presupune sa participi activ si tu ..poate reusesti sa faci dintr-un drum prin desert un "party" continuu... nu ?
--- Terminare citat ---
asta cu desertul imi aduce aminte de bancul cu americanul care mergea prin desert si cand intalneste un beduin il intreaba daca mai este mult pana la ocean :D - asta da atitudine de "calator" :D
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 08 Iunie 2011, 14:57 ---Maica Tereza, din cartierele sărace din Calcutta, era recunoscută pentru atitudinea ei întotdeauna pozitivă.
un reporter de ştiri i-a spus că se poartă ca şi cum nu ar avea probleme; cum reuşea?
"O, am probleme," se spune că ar fi răspuns Maica Tereza, "Dar când apar, pur şi simplu le dau alt nume. Le numesc daruri." a spus ea.
--- Terminare citat ---
interesant - cat de simplu pare - cat de greu este - cat de rar o facem - de aceea Maica Tereza a fost "Maica Tereza"
luciamanta:
Ziua de azi a fost frumoasă... Am râs... M-am uitat la cer.. M-am plimbat. Am stat in iarba. Mirosul de curat, de proaspăt. Armonie. Am protejat si am fost protejată. Am dat valoare lucrurilor uitate. Am dăruit.
Privirile senine. curiozitatea de a afla cine sunt. Senzaţia clară că fac parte dintr-un tot. Misterul. Comunicarea. Aventura spirituală. Liberul-arbitru.
luciamanta:
Dintr-un colţ de stradă, recuperez o violetă abandonată de florăresele din Piaţa Coşbuc. O violetă bătrână şi binenţeles ruptă. O replantez acasă şi, văzând cu ochii, începe să învie. O văzusem abandonată şi neudată de o săptămână la colţ de stradă, în soare. Eram asa de fericită sâmbătă, am ajuns să mă obsedeze violeta. Mă tot gândeam că pe mine mă aştepta să o salvez. Mi s-a părut că plânge după ajutor. N-a trecut ziua de sâmbătă degeaba.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă