Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (82/103) > >>

luciamanta:
Un soi de fenomen care se extinde tot mai mult, din cate am observat eu, este robotizarea. Devenim roboţi. Ieri la servciu, o doamnă cu funcţie înaltă a telefonat şi a vorbit timp de 15 minute, precum o roboţică. Fără inflecxiuni ale vocii, făra întrerupere, a vorbit rece, distant, la obiect...
Devenim roboţi într-o lume de maşinării, în care totul devine standardizat, măsurat, calculat... roboţi cu chipuri umane...

luciamanta:
erata: inflexiune

janeta:
nu ti-a placut cucoana aia ,luci , asa ca de aici poti invata ceva : sa ai grija sa nu devi tu insuti un robot . si cred ca grija asta trebuie sa fie a tuturor celor care nu vor sa devina personaje-standard-de serie intro piesa scrisa de altii .

ideal ar fi sa ne putem scrie in totalitate scenariul vietii , iar daca acest lucru nu este posibil in totalitate ( ceea ce ni se cam intampla in 99/% din cazuri ) atunci am putea incerca macar sa iesim repede din scenele nepotrivite .

usor de spus , greu de facut , dar vestea buna este ca NU ESTE IMPOSIBIL !!!

luciamanta:
   Da, Janeta, am luat aminte a nu mă robotiza si eu... Eu sunt plină de trăire, chiar dacă la prima vedere nu s-ar zice, nu pot să fiu decât umană, caldă, mai puţin calculată, nu pot vorbi si trăi decât in felul meu autentic... Janeta, imaginea postată de tine este fabuloasă!

luciamanta:
M-am tot gandit indelung la furtul de bărbaţi însuraţi şi de femei măritate... Din ce in ce mai multi oameni fură soţia prietenului ori soţul prietenei... Nu sunt deloc de acord cu acest furt mârşav, josnic, nedrept...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă