Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (9/103) > >>

luciamanta:
De abia acum am observat ademenitoarea trataţie... Multumesc, pe _jumate, un deliciu binevenit!!!

luciamanta:
Uite, acum as filozofa putin. In felul meu, binenteles.  Si incep prin a spune ca lupta fiecaruia dintre noi este sa nu fie respins, parasit. Toata lupta omului este sa fie cineva, sa-l recunoasca ceilalti ca fiind cineva si sa-l accepte. Acesta este chinul omului si noi nu ne asezam un pic sa filozofam de ce lucrurile stau asa? De ce sa nu filozofam putin? Oare acesta este adevarul, adica asa trebuie sa facem si prin urmare sa fim victime ale stilului pe care il avem, ca nu cumva sa ni se intample sa fim respinsi? Sau acest stil este un mic demon din launtrul nostru pe care trebuie sa-l scoatem, asa cum cineva are in trupul lui o umflatura sau o alta boala si se straduieste sa o vindece cu medicamente, sau cateodata si cu interventii chirurgicale?

luciamanta:
Nu suport interdictiile! Evident ca nu sunt eu buricul pamantului! De mic copil nu imi placeau interdictiile: nu scoate limba, nu plescai, nu sorbi cu zgomot, nu casca fara sa pui mana la gura, nu tipa... Acum nu imi plac nici interdictiile oficiale: nu rupeti florile, nu claxonati, nu va aplecati pe geam...Eu cred ca in aceasta perioada de criza a existentei noastre ar trebui sa actualizam interdictiile, in felul urmator:
NU disperati daca va perdeti locul de munca!
NU va puneti strangul de gat daca sunteti tradati in dragoste!
NU va ridicati tensiunea cand aflati ca veti fi obligati la plata unei asigurari pentru casa!
NU injurati tara in care v-ati nascut!
NU dati cu oua si pietre in guvernantii care maresc TVA-ul si reduc salariile!

Si ar mai trebui pus un afis mare de tot, in piete, adica in Piata Victoriei, in magazine, la serviciu pe birou, in parcuri:
INTERZIS:
CICALITUL
OBLIGAREA BARBATULUI LA GESTURI DE TANDRETE
OBLIGAREA FEMEII DE A SE SUPUNE BARBATULUI
PESIMISMUL
FURTUL
IMBOGATIREA FARA MUNCA CINSTITA
IMBOLNAVIREA
DECESUL
APARITIA LA TV A POLITICIENILOR
PIERDEREA DE TIMP
OBLIGAREA OMULUI LA MUNCA PANA LA ADANCI BATRANETI si lista ar putea continua, dar ma opresc aici...

almi_gabi:
pot sa adaug si eu ceva !?

INTERZIS
Trezitul la ore matinale.

adria:
eu as mai adauga: interzis CANICULEI!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă