Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (62/103) > >>

micaela:
dumnezeu mai intelege ce se intampla...dar daca nu se hotaraste odata sa puna punct, fara posibilitate de "apel" si "recurs", mi-e ca o ia razna... :(

micaela:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 20:57 ---da, are o personalitate puternica, fara sa fie genul dominator..si da, si-a gestionat mereu, cu bine, toatee situatiile mai grele de viata...da' aici i s-a cam infundat.  :D nu ne cunoastem niciodata sufcient de bine. daca i-ar fi spus cineva, acum trei ani, ca o sa inghita atatea de la un barbat, ar fi ras in hohote... "niciodata" e un cuvant gresit.  :D

--- Terminare citat ---

mai corect ar fi fost sa spun, ar fi rasin hohote, ca Steliana.  :D

iulia17:

acu nu vreau sa fiu aia critica, dar sa stii ca de la noi, adica din afara, lucrurile se vad altfel. poate ca ea gaseste si bucurie in relatia asta, iar partea negativa de care zici e mai mica. per total balanta pierderi/cistiguri poate da cu plus

iar in cazul meu, trebuie sa recunosc ca eu am suferit la fel de mult si cind am parasit, si cind am fost parasita

micaela:
da? credeam ca atunci cand esti parasit suferi ceva mai mult...

eu cred ca ea a suferit mult mai mult decat s-a bucurat...i-a facut destule domnu' y...

iulia17:

nu, pt ca asa ca si prietena ta, mi-e greu sa ma desprind. de multe ori ma gindesc cum e mai bine pt celalalt decat pt mine

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă