Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (56/103) > >>

micaela:

--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 16:49 ---La mine, in general, chestiile astea au functionat cam asa: cand am ascultat de cap mi-am luat-o, cu mici exceptii, in freza. Prin definite, capul (adica mintea) se pare ca e setat sa fie gica-contra la ce zice inima. Am constatat asta empiric, pe pielea mea.

--- Terminare citat ---

crezi ca-i regula antinomia cap-suflet?  ??? nu-s niciodata in consens?

micaela:

--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 16:49 ---La mine, in general, chestiile astea au functionat cam asa: cand am ascultat de cap mi-am luat-o, cu mici exceptii, in freza. Prin definite, capul (adica mintea) se pare ca e setat sa fie gica-contra la ce zice inima. Am constatat asta empiric, pe pielea mea.

--- Terminare citat ---

ai incercat sa-ti asculti numai inima? poti s-o iei la fel de bine in freza.  ;) :D

iulia17:

La coloanele alea eu as modifica ceva: problema nu e daca sa-l iubesti sau nu (doar nu esti asa copila naiva sa crezi ca tu controlezi treaba asta), problema e – sa am o relatie cu EL sau sa nu am o relatie cu EL. Si pe urma analiza metodologica.

fortuna777:

la mine inima dicteaza...oricat mi-ar spune ratiunea ca e irational se simt, tot inima e sefa :'(

micaela:
pai asta zic. x decide ca relatia cu y ii provoaca nefericire permanenta si, desi il iubeste, decide rational ca nu vrea o relatie cu acela. dar y nu se lasa deloc si il face praf emotional pe x, prin metode de exceptie :D, ca sa-l intoarca din decizie. cum poate x iesi din mecanismul ucigator al plecarii-revenirii? ce instrumente stiintifice "se exista"? :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă