Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (44/103) > >>

pe_jumate:
am fost azi la o montare la teatrul odeon.. micul print.. actorii nostri, imbatraniti mult.. rodica mandache, gelu nitu, etc, etc.. micul print era un copilas talentat de 11-12 anisori, blond si fermecator, cu voce clara si frazare corecta.. iar textul, ei, textul era cel pe care il stiam cu totii din clasa a patra.. cu imparatul, cu betivul, cu omul de afaceri, cu cel care aprinde felinare, fiecare pe cate o planeta mititica.. si cu pamantul nostru, pe care sunt multi trandafiri, un sarpe si o vulpe care vrea sa fie imblanzita.. vulpea asta are la un moment dat o replica, incercand sa ii impartaseasca micului print principiile fundamentale ale vietii (intelepte, probabil): ESENTIALUL nu e vizibil pentru ochi.. oare de ce n-oi fi remarcat eu replica asta atunci cand am citit carticica acum aproape jumate de secol? ce bine mi-ar mai fi prins sa stiu asta de atunci..

marcutza:

--- Citat din: pe_jumate din Duminică, 20 Martie 2011, 17:42 --- ESENTIALUL nu e vizibil pentru ochi.. oare de ce n-oi fi remarcat eu replica asta atunci cand am citit carticica acum aproape jumate de secol? ce bine mi-ar mai fi prins sa stiu asta de atunci..

--- Terminare citat ---

:-* niciodata nu-i prea tarziu !

almi_gabi:

--- Citat din: pe_jumate din Duminică, 20 Martie 2011, 17:42 ---... ESENTIALUL nu e vizibil pentru ochi.. oare de ce n-oi fi remarcat eu replica asta atunci cand am citit carticica acum aproape jumate de secol? ce bine mi-ar mai fi prins sa stiu asta de atunci..

--- Terminare citat ---

cred ca acum ai experienta si maturitatea de a remarca si intelege ca esentialul nu este vizibil pentru ochi ~ il poti vedea bine cu inima.

steliana:
Silviuuuu... multumesc pentru atitudine!

fiecare "victorie" castigata, iti da si abilitatea ...
si totusi, nu confunda puterea insasi cu simboluri ale ei  ;)

nimic nu poate fi pastrat, daca nu a fost meritat  ;)

honey23:
Atitudinea creeaza realitatea pe care ne-o dorim, din pacate.De cate ori observ o atitudine nepotrivita la mine  incerc sa o  remediez cu un zambet , un zambet care te poate scoate din incurcatura..... :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă