Arhiva > Arhiva
Atitudine
silviu:
usor de zis...
marcutza:
--- Citat din: Seriousul din Vineri, 04 Martie 2011, 12:18 ---In viata trebuie sa fii pozitiv in orice problema intalnesti ,sau se iveste si poti trece peste orice.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: silviu din Vineri, 04 Martie 2011, 13:12 ---usor de zis...
--- Terminare citat ---
nu este greu daca iti educi vointa, increderea si dorinta.
silviu:
--- Citat din: marcutza din Vineri, 11 Martie 2011, 11:59 ---
--- Citat din: Seriousul din Vineri, 04 Martie 2011, 12:18 ---In viata trebuie sa fii pozitiv in orice problema intalnesti ,sau se iveste si poti trece peste orice.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: silviu din Vineri, 04 Martie 2011, 13:12 ---usor de zis...
--- Terminare citat ---
nu este greu daca iti educi vointa, increderea si dorinta.
--- Terminare citat ---
depinde de fiecare persoana in parte si de problema intalnita.
marcutza:
da @silviu si asta e adevarat.
eu doresc tuturor cat mai putine momente negative si cat mai multe atitudini pozitive si putere de a le duce pe toate, de a le depasi cu bine.
silviu:
unii nu pot trece usor peste momentele "negative"... daca ii insala sotia, nu-si mai revin; altii zic: lasa, ba, ca se spala si e ca noua :D
dar exista adevarate tragedii din care putini isi mai revin :( am cunoscut un baiat care a copilarit impreuna cu fiul meu... fusese crescut de bunici, pentru ca parintii l-au parasit, pe rand. mai intai tatal, cand pustiul era chiar un pusti, apoi si mama care si-a refacut viata alaturi de altcineva. baiatul a murit pe cand avea 24 de ani, in urma unei supradoze :'( bunicii nu si-au mai revenit si nu-si vor mai reveni vreodata... adica traiesc, merg la piata, mananca... dar arata ca niste robotzi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă