Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (32/103) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 17 Noiembrie 2010, 19:19 ---Dragostea ţine patru ani
Specialiştii mexicani dau ca sigur că, din motive fizice, iubirea nu ţine mai mult de patru ani. Studiul lor a întărit ipoteza că iubim cu adevărat doar o singură dată în viaţă, restul relaţiilor find dictate fie de ataşament, fie de atracţia sexuală.

--- Terminare citat ---

Eu m-am plictisit de cercetările cercetătorilor plictisiţi  :D Mi se pare o limitare să explici iubirea exclusiv prin compuşi chimici. Ei descriu doar o stare de euforie ce îi cuprinde pe îndrăgostiţi pentru o anumită perioadă. Nu înseamnă că iubirea se termină odată cu trecerea acestei perioade.

micaela:
de-abia cand se termina indragostirea incepe cu adevarat iubirea, in cazurile fericite. daca odata domolita flacara omul de langa tine inseamna inca bucurie, e semn bun.

pe_jumate:
mda.. va citesc pe voi, imi recapitulez viata si ajung la una si o singura concluzie.. nu cred ca stiu ce e aia iubire.. cu sau fara semnele ei de belsug si/sau de autentic, dupa sau inaintea stingerii flacaruiei si mai ales dupa ce banii s-au cam terminat.. voi stiti?

luciamanta:
Pe_jumate, m-ai surprins cu atâta patetic adevăr... Si totusi, draga mea...Iubirea vietii mele - ce aş putea spune? Iubirea e atunci cand strigi la 12 noaptea te iubesc? Cand sacrifici totul pentru persoana iubita? Cand te transformi intr-o persoana mai buna? Cand ierti mereu si mereu, pana la infinit? Cand înduri orice? Cand dorul nesfârsit te doare? Cand nu poti trăi fara omul iubit? Când comunci telepatic cu sufletul pereche? Cand mergi in aceeasi directie cu jumatatea ta? Când te duci până la capătul lumii cu persoana iubită? Cand iubirea continuă şi după moarte?

silviu:

--- Citat din: pe_jumate din Luni, 29 Noiembrie 2010, 20:13 ---mda.. va citesc pe voi, imi recapitulez viata si ajung la una si o singura concluzie.. nu cred ca stiu ce e aia iubire..
--- Terminare citat ---
pacat :( daca o sa-ti spun ca ai pierdut atata amar de vreme in zadar, o sa te superi? un scriitor spunea ca acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata :( poate e mult mai confortabil sa traiesti fara sa iubesti, fara de griji... dar mie-mi pare ca trece viata pe langa tine ca fumul pe pamant.
--- Citat din: luciamanta din Luni, 29 Noiembrie 2010, 21:23 ---Cand mergi in aceeasi directie cu jumatatea ta? Când te duci până la capătul lumii cu persoana iubită? Cand iubirea continuă şi după moarte?

--- Terminare citat ---
sa nu ne amagim! nu exista jumatatea ta. e frumos sa crezi in ea si s-o cauti si iar s-o cauti, sa crezi la un moment dat ca ai intalnit-o, apoi dezamagit ca a fost o fantasma, sa mergi cautand mai departe, si iar sa te lasi ispitit... sigur, gandul ca ai putea s-o gasesti te incarca de un tremur erotic care justifica efortul, insa e in zadar.
cu riscul de a te dezamagi prin sinceritatea mea necautata, iubire dupa moarte nu exista. asta pentru ca dupa moarte nu exista nimic.
se poate ca bolta de sus sa se sparga,
sa cada nimicul cu noaptea lui larga...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă