Arhiva > Arhiva
Atitudine
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Duminică, 07 Noiembrie 2010, 23:56 ---
--- Citat din: Magdalena_` din Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010, 08:32 ---Ce poate fi mai minunat decat sa stai langa omul ales la bine si la rau?
--- Terminare citat ---
sa stai langa omul pe care il iubesti :)
--- Terminare citat ---
E posibil sa aleaga cineva sa stea linga un om la bine si la rau, fara sa-l iubeasca ???
silviu:
e posibil, am vazut cupluri unite de altceva, indeobste de bunuri mobile si imobile. e posibil si ca in momentul casatoriei oamenii sa se iubeasca si sa vrea cu adevarat sa fie impreuna la bine si la greu; dar cat va dura iubirea reciproca nimeni nu poate sti, iar in momentul in care se va fi stins nu va mai fi niciun bine, va fi numai "la greu" :( ei bine, unii aleg sa ramana impreuna, uneori invocand popi cu cartea lor de legi si pravilele lumii-ntregi, alteori multumindu-se cu motive pamantene: copii, case, masini, terenuri...
e intr-adevar minunat sa stai langa un om la bine si la greu, atat timp cat exista dragostea. daca dragoste nu e, nimic nu e.
BLANCA:
hmmmm.......greu...intradevar...de vorbit despre "singuratatea in doi"....si si mai greu este sa recunosti ca esti singur....desi...in acte nu e asa....
nu stiu ce sa spun despre adevaratele motive pentru care ....accepti aceasta singuratate.Or` fi ele de ordin material....si chiar...sentimental( te gandesti la binele copiilor....sa aiba mereu aproape ambii parinti...pentru a nu fi traumatizati psihic)....dar de ce sa nu o recunoastem ca exista si situatii...in care accepti "singuratatea in doi"...si pentru ca iti dai seama ca "rau cu rau....dar mai rau fara de rau.".....ceva de genu....sau si mai rau...realizezi ca e putin probabil sa gasesti pe altcineva mai bun.....sauuuuuu....ceva extrem de rau....ti-ai pierdut increderea in sentimente......in....dragoste....ti-e impietrita inima......ajungi la concluzia ca dragostea o vei intalni doar in romane si telenovele.....si atunci preferi....daca tot tu nu vei mai avea parte vreodata de ea....macar sa o oferi...sacrificandu-ti propriile trairi....sentimente....atat cat le mai ai.....pentru ca esti capabil de o mare daruire....esti patimas....ai capacitatea sa oferi... ..tuturor din jurul tau...si mai ales alor tai........dar...sufletul tau????.....este...gol.....bate vantul....uneori al disperarii....al dorului....de a mai simti macar o data......acei fiori....acel sublim sentiment....
Poate...nu am fost suficient de coerenta....imi cer scuze....m-am lasat dusa...de ganduri....
Magdalena_`:
gandurile tale BLANCA, exprima sentimente pe care majoritatea le traiesc.
RASFATATA:
Draga Blanca se pare ca tu esti mai singura decat noi care faptic suntem singuri dar speram sa mai avem o sansa sa impartim singuratatea cu cineva......Cred ca daca te simti singuratic intr-un cuplu este mai dureros decat sa te simti singur cand esti practic singur si nu trebuie sa dai socoteala la nimeni pentru gandurile tale, pentru faptele tale....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă