Scrise de noi > Articolele noastre

Fado, la ea acasa

<< < (3/3)

frezya:
Strazile acestui cartier seamana mult cu cele din Errachidia(Maroc),orasul in care am locuit,muzica fado are influente orientale si acest aspect ma motiveaza sa o ascult cu placere.Imi da o stare de liniste si in acelasi timp ma emotioneaza.Exista ceva in stilul in care este interpretata,ceva care ma face sa o indragesc.Multumesc!
Revenind la jazz...
Ascult jazz in fiecare miercuri ,jazzul acela vechi ,de calitate.Am si o minicolectie cu muzica de jazz,tot nume vechi si inregistrari facute in urma cu zeci de ani .Imi place mult ELLA FITZGERALD,DUKE ELLINGTON,iar pentru relaxare ascult cu mare placere NAT KING COLE.Am primit cadou si un curs de muzica de jazz, al Academiei de Muzica de la Cluj si m-a ajutat mult sa inteleg istoria jazzului.Pentru ca jazzul nu este doar muzica ,pentru unele persoana este un stil de viata.Nu sunt la nivelul acela ,sa consider jazzul stilul meu de viata ,dar pot spune cu certitudine ca muzica de jazz este parte din mine.

Simonne:
Cu dor de Lisabona, am descoperit azi un film simpatic.... Win Wenders "Lisbon Story" (1994)...cu muzica Fado, in Alfama....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă