Arhiva > Arhiva

Insomnia

<< < (2/9) > >>

steliana:
Si eu am ore robotice când mă trezesc peste noapte.
Nici dacă aş pune ceasul să sune (nici nu am aşa ceva)
nu aş fi atât de exactă.
Am citit undeva că ar trebui ca în timpul zilei să facem cât mai multe lucruri din ceea ce ne-am propus
pentru ziua respectivă.

almi_gabi:

--- Citat din: dadus din Miercuri, 31 Martie 2010, 19:14 ---Tulburarile somnului au multe cauze.
Daca mi-ai da mai multe date te pot ajuta cu un sfat ,din intimplare ma ocup cu asa ceva.

--- Citat din: awana din Luni, 22 Martie 2010, 07:14 ---
--- Terminare citat ---

dadus, ce anume date iti trebuiesc. In postul de deschidere al topicului am spus cate ceva despre simptome. Seara nu reusesc sa-mi tin ochii deschisi iar peste noapte somnul este agitat si cu intreruperi. Mi se intampla in ultima vreme sa ma trezesc la 2-3 noaptea si stau pe net. Somnul nu este continuu si odihnitor.
--- Terminare citat ---

dadus:

--- Citat din: awana din Joi, 01 Aprilie 2010, 12:41 ---
--- Citat din: dadus din Miercuri, 31 Martie 2010, 19:14 ---Tulburarile somnului au multe cauze.
Daca mi-ai da mai multe date te pot ajuta cu un sfat ,din intimplare ma ocup cu asa ceva.

--- Citat din: awana din Luni, 22 Martie 2010, 07:14 ---
--- Terminare citat ---

dadus, ce anume date iti trebuiesc. In postul de deschidere al topicului am spus cate ceva despre simptome. Seara nu reusesc sa-mi tin ochii deschisi iar peste noapte somnul este agitat si cu intreruperi. Mi se intampla in ultima vreme sa ma trezesc la 2-3 noaptea si stau pe net. Somnul nu este continuu si odihnitor.
[/quote
In primul rind citi ani ai?Parca 42 nu?
Ai avut ceva boli vreodata sau ai acum vreo boala cunoscuta?
Tulburarile de somn au multe cauze de la simpla igiena inadecvata a somnului=patul incomod ,zgomote in jur,temperatura din jur necorespunzatoare,pina la anumite boli care au ca simptom aceste tulburari.
De cand dureaza aceste probleme?Ai reperat vreun factor declansator?Mai ai si alte acuze?A doua zi esti obosita?
Daca vrei putem continua in mesaje personale.

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

anamama13:
maaaaiii, nu fiti raaaai.... poate folosesc si altii informatiile de aici, sau trebuie neaparat sa ne trecem pe o lista a insomniacilor ???? ;)

maria171:
da, da buna idee
sa facem o lista cu numele fiecaruia si ora la care se trezeste
asa nu ne plictisim noaptea cand nu putem dormi
mai stam de vorba
 :D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă