Scrise de noi > Articolele noastre

Iubirea adevarata te lasa liber sa fii tu

<< < (2/4) > >>

wonderland:
De asta ce spuneti?
Scopul unei relatii este de a decide ce parte din tine ai vrea "sa se arate", nu ce parte din celalalt ai putea sa capturezi si sa pastrezi. (Neale Donald Walsch)

ella:

--- Citat din: aprilie din Luni, 26 August 2013, 22:21 ---

Cred ca modul in care iubim este influentat de gradul de cultura, civilizatie, caracter, personalitate, educatie …

--- Terminare citat ---
Asa ar trebui, sa ne purtam cat mai frumos unii cu altii cu cat suntem mai educati si civilizati dar,din pacate,am intalnit familii de asa-zisi intelectuali, cu anumite functii in societate, in ale caror familii predomina teroarea,femeia neavand nici un cuvant de spus.Cred ca mai degraba tine de caracter ,personalitate sau ,altfel zis,de cum vrem sa fim fiecare dintre noi.Dumnezeu a inzestrat pe fiecare om cu gandire si vointa proprie.

ella:
Nu mi-am dorit niciodata sa-l schimb pe cel de langa mine,dar cred ca intr-o relatie trebuie sa asculti si sa auzi ce-ti spune celalalt .Oamenii se inteleg prin vorbe iar cand nu intelegi sensul celor spuse sau nu-ti convine ceva ,vorbesti . Viata e frumoasa,orice om are si parti bune si parti rele ,trebuie sa-l acceptam pe fiecare asa cum este.   

Teo:
Interesant citat Wonderland. Imi faceam probleme ca am cam multe tigle lipsa daca de vreo 10 ani fac sapaturi in interiorul meu si de fiecare data raman surprinsa ce descopar.  Da, probabil mi-ar prinde bine putin ajutor dar toate la timpul lor.    De când am inceput sa-mi analizez starile si sentimentele sa stii ca am devenit foarte toleranta cu mine, cu slabiciunile mele si automat si cu cei din jur. In viata atragi exact ce ai nevoie in anumite etape, bun sau rau, chiar daca nu constientizam asta.

wonderland:
Ca sa nu mai vorbim de iubirea reciproca...singura in care nelinistile noastre se topesc. Iar daca nu, inseamna ca nu iubim si suntem iubiti, in acelasi timp, in aceeasi unda a intalnirii care ne-a fost date.

"Acolo unde iubirea nu-i reciprocă, teama, dubiile, neclaritatea, neliniștea, agitația minții, lipsa de comunicare și toate obișnuințele de reacție din trecut nu-s altceva decât semnale că se poate să fi omis sufletul în relațiile noastre trecute și avem nevoie să ne vindecăm. Numai iubirea poate menține o relație, căci ea are energia necesară pentru a depăși toate gardurile pe care lumea, viața, natura omenească și, mai ales, năbădăioasa structură mentală tind să le ridice în calea noastră. "

http://jurnalul.ro/editorial/iubirea-reciproca-669150.html?fb_action_ids=652036418209649&fb_action_types=og.likes#

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă