Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
admin:
Ohhh, n-am vrut sa deschid borcanul cu nostalgii, Ani Marie... :-[ Tocmai il inchisesem bine si-l "pitulasem" pe cel mai de sus raft... ::)
Morandi imi placea mult cand eram mic - mic. Parintii mei il ascultau pe la chefuri, iar eu "petrecaret" din fire, pe acolo, printre ei... :dance:
Mi-a ramas intiparit in minte...Ca de altfel multe melodii si cantareti de pe vremea aceea...Aaaa, dar eu sunt batan, ce va povestesc eu voua de muzica din '65... ??? Oricum ascult aproape orice cu placere. Orice nu inseamna manele, muzica din aia sarbeasca prelucrata pt petreceri, populara comerciala si chiar si populara ascult mai putin, sa nu fie in exces...Acolo 3-4 melodii...Nu stiu sa joc, n-am ascultat la mine in casa niciodata populara, asa ca din pacate nu este ceva care sa ma incante foarte mult. Sunt insa doine, balade populare care-mi plac foarte mult...Va spuneam ca Mocirita cu trifoi si Ana zorile se varsa, in variantele originale as asculta oricand...
Ani Marie, inca n-am primit...le-ai transmis pe posta? Banuiesc pt ca prin wetransfer este imposibil...Orice filmare bruta are peste 2 GB...Doar dupa montaj si resize, ajunge sub...
almi_gabi:
Acum ca am aflat de aici despre Emanuel Cirstea l-am cautat si eu . Se pare ca se indreapta spre o cariera muzicala frumoasa. Cat despre Adina, ce sa spun - m-a incantat mult ca a fost la inaltime si a reusit sa improvizeze ad-hoc un dans cu Emanuel de parca ar fi fost dansatoare profesionista. Daca Emanuel e obisnuit cu scena, Adina banuiesc ca nu face asta in fiecare zi asa ca mi-a placut cu atat mai mult felul in care a dansat. :)
Si Gigi, bine ca nu l-ai lasat pe Emanuel sa ne-o rapeasca pe Adina. :giggle:
lucian:
almi_gabi,imi pare atat de rau ca nu ti-am cerut cateva sfaturi scurte legate despre fotografiat...poate totusi reuseam si eu niste poze mai bune...
cand te-am intrebat despre aparatul tau de fotografiat..ai spus ceva..si bine ai spus..nu numai aparatul conteaza neaparat...ci si persoana din spatele camerei...
lucian:
Dupa ce am postat despre Emanuel revin cu singura melodie postata pe net cu acordul lui Viorel...
va invit sa inchidem ochii si sa retraim clipele minunate din timpul recitalului lui Viorel.
Melodie compusa de Viorel pe versurile lui CV Tudor.
adina85:
FRUMOS FRUMOS FRUMOS , angelic........multumesc Lucian, chiar am retrait momentul :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă