Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2014

<< < (64/74) > >>

admin:
Am inceput sa scriu un articol de spre Horezu...Nu-mi ajunge cred o saptamana sa descriu ce se poate vedea acolo...

Codru:
 :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
Multumesc tuturor !

Cel mai important, la final de an, este ce ducem cu noi mai departe, de la ce stadiu continuam si cu ce materie prima. Iar multumita voua 2014 a inceput promitator. Daca ar fi sa aleg cuvantul anului pentru mine acesta ar fi 'descopera' !
Fac bilantul invataturilor de peste anul ce a trecut, care nu a fost cel mai bun, dar il consider un an bogat în schimbari, prietenii şi lectii. Lectii pe care le dau mai departe...in vreun fel sau altul. Multe din ele trebuie sa le repet si eu pana sa le deprind complet iar ce pot sa va spun e ca am invatat ca prieteniile, mai mult decat relatiile de dragoste, sunt eterne. Poate tocmai pentru ca in ele nu cautam spectaculosul, ca in iubire, ci suntem fericiti cu rutina, cu loialitatea si cu prietenii nostri asa cum sunt.
Un an nou bun, senin, ințelept!

p.s.  azi trimit si eu o selectie de foto catre Gigi  ;)
cu drag !

gasescu:
Prieteni dragi!
Acuma cand vad pozele am impresia ca ne cunoastem de mult de foarte mult timp :) Astept sa va revad!
Spor si la mai bine!

fanamih:
Buna seara tuturor!

Am citit cu mult drag toate postarile si mi-am regasit trairile mele in cuvintele asternute de voi! Sunteti minunati cu totii si eu m-am simtit minunat cu voi!
Regret ca am plecat prea devreme si nu am reusit sa-mi iau ramas bun de la multi dintre voi. .....asta presupune ca trebuie sa ne revedem cat mai curand!

Va imbratisez cu mult drag si va doresc sa aveti un an plin de realizari pe toate planurile!

kriss:
Multumesc ca v-ati facut timp pentru a ma lumuri cu privire la unele aspecte legate de ceea ce se intampla aici . O sa incerc sa deslusesc cat mai multe din "tainele " pe care voi le-ati trait si pe care sper, cat de curand, sa pot impartasi impreuna cu voi clipe minunate. :) ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă