Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
ela71:
Buna seara tuturor!
Multumesc lui Gigi ca a reusit sa ne faca o vacanta de vis! Multumesc frumos pentru fotografiile trimise, au iesit minunat! Astept cu nerabdare sa primesc adresele celor ce doresc, sa pot trimite la randul meu ce am filmat. Ma bucur ca am petrecut cumpana dintre ani in familia Singlescamp. sunteti cu totii oameni deosebiti!
kriss:
Buna, sunt Kriss ,m-am inscris de curand in acest grup si daca nu te deranjeaza mi-ar face placere, sa vad unele din fotografiile pe care le-ai facut la petrecerea de revelion. Macar sa-mi fac o impresie si sa vad ce-am pierdut :) . Adresa de mail este c.lazar72@yahoo.com . Multumesc.
mar61r0@gmail.com:
--- Citat din: ela71 din Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014, 16:14 ---Buna seara tuturor!
Multumesc lui Gigi ca a reusit sa ne faca o vacanta de vis! Multumesc frumos pentru fotografiile trimise, au iesit minunat! Astept cu nerabdare sa primesc adresele celor ce doresc, sa pot trimite la randul meu ce am filmat. Ma bucur ca am petrecut cumpana dintre ani in familia Singlescamp. sunteti cu totii oameni deosebiti!
--- Terminare citat ---
Buna Ela,
Eu sunt Maria din Bucuresti si adresa mea este aceeasi ca cea de user name de pe forum mar61r0@gmail.com. Am facut si eu cateva poze si daca cineva doreste, le trimit cu mare drag. O sa reusim astfel sa avem un tablou complet a atmosferei mirifice care ne-a tinut in dans, voie bune, armonie si zambete. Cat despre Gigi si Samiza - OAMENI DE EXCEPTIE. Va imbratisez pe toti.
admin:
Annemarie si Kriss, din pacate nu va pot transmite fotografii... :( Tin de intimitatea fiecarei persoane care a fost prezenta acolo si regula aici este "fara poze in afara grupului"...Din acest motiv nu sunt postate nici pe site fotografii cu persoane, ci doar cu peisaje...
Oricum fotografiile nu pot spune mare lucru despre atmosfera de acolo...Trebuie sa fi intr-un astfel de loc si cu niste astfel de oameni sa intelegi si sa te bucuri de ce s-a intamplat...
ela71:
Ai dreptate Gigi! Cand am spus ca voi trimite ce am filmat de revelion, m-am referit la cei care au fost acolo si care doresc acest lucru. Nu vreau sa supar pe nimeni.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă