Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
Marius Gheorghe Ganea:
La Multi Ani tuturor celor cu care am petrecut revelion Govora 2014 , am avut alaturi oameni minunati , le multumesc tuturor celor alaturi de care am inceput noul an , multumesc in mod mai special celor doua persoane fara care nu se putea face nimic daca nu erau ... GIGI si SAMIZA , doi oameni minunati care sunt buni organizatori si le urez un an nou fericit si multe impliniri ca dealtfel si voua tuturor celor cu care am petrecut aceste clipe si momente superbe , va salut si astept cu nerabdare sa ne intilnim cit mai curind .
Tania55:
Chiar daca varsta Revelioanelor mele este mai mare ....... ;) ...... si eu spun acelas lucru : a fost cel mai special Revelion din viata mea. :angel:
Gigi inca o data iti spun : te apreciez foarte mult ! :smitten:
Lucian sa stii ca trandafirul de la tine inca rezista, ii schimb apa din vaza in fiecare zi .... multumesc :flori:
Viorel sa stii ca imi aduc aminte cu drag cand mi-ai spus : auzi, daca nu stii sa dansezi Lambada sa stii ca ma enervez >:( :dance:
Crina, colega mea draga, de camera, mi-ai facut bagajul in data de 2 dimineata :thumbup: pentru ca ne-am trezit tarziu si pe al tau l-ai facut in 3 minute !! :2funny: altfel ar fi plecat microbuzul fara tine, la Bucuresti :rtfm:
Adina, (cu Emanuel) ne-ai oferit o poveste de dragoste mai frumoasa decat intr-un film, multumim :love:
Tombola a fost prezentata in mare parte de minori, neobositi, care au fost foarte sinceri : "nu va suparati ca va intreb, dar stiti sa utilizati acest USB pe care l-ati primit cadou ? " :giggle:
Viorel si Rada va multumim foarte mult pentru momentul oferit, talentul vostru a fost apreciat de catre noi si prin lacrimile unora dintre noi, la finalul recitalului :'(
Ma bucur ca v-am cunoscut, sunteti deosebiti, va iubesc si va doresc un An Nou fericit :thumbup:
opti:
Se pare ca mai multe persoane si-au pastrat trandafirul... Asta spune multe despre aprecierea de care s-a bucurat gestul tau, draga Luke ! :) Imi place cum scrii. Ai suflet de poet. :)
Tania mi-a adus aminte ca si eu am avut o colega de camera de exceptie, care m-a protejat ca o sora mai mare. Multumesc, Dana !
Gabi, pozele tale sunt fenomenale !
Special thanks Taniei, gratie careia am ajuns sa vad niste lucruri cu alti ochi.
Toata admiratia pentru cele doua surori, care au stralucit prin gratie, bunatate si, desigur, frumusete. :)
Au fost atatea lucruri frumoase, ca sigur o sa-mi mai aduc aminte ca am mai uitat ceva si de data asta, dar dau send. La urma urmei, putem oricand adauga un mesaj. :)
Va pup pe toti si va multumesc ! :love:
doruri_verzi:
Cat de frumos v-ati pus toti in cuvinte si va lasati cititi si cunoscuti. Adevarata bucurie! :smitten:
Daca ati stii cat de minunat va straluceau ochii in clipele acelea cand s-a mimat micul Cenaclu...v-ati indragosti...de lumina lor..Eu am facut-o :love:
Si pe mine m-au impresionat tare multe gesturi, trairi si ecouri. Parca nici nu le pot da forma in scris...isi pierd din inedit si adancime. Oricum, trandafirul tau Lucian, il voi pastra pana la urmatoarea cumpana de ani,in speranta ca o vom trece cu totii,din nou,impreuna.Restul raman tainice daruri de care voi avea mare grija :)
Va port in gand..si nu numai :)
An nou frumos ca voi!
lucian:
--- Citat din: doruri_verzi din Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014, 00:41 --- Cat de frumos v-ati pus toti in cuvinte si va lasati cititi si cunoscuti. Adevarata bucurie! :smitten:
Daca ati stii cat de minunat va straluceau ochii in clipele acelea cand s-a mimat micul Cenaclu...v-ati indragosti...de lumina lor..Eu am facut-o :love:
Si pe mine m-au impresionat tare multe gesturi, trairi si ecouri. Parca nici nu le pot da forma in scris...isi pierd din inedit si adancime. Oricum, trandafirul tau Lucian, il voi pastra pana la urmatoarea cumpana de ani,in speranta ca o vom trece cu totii,din nou,impreuna.Restul raman tainice daruri de care voi avea mare grija :)
Va port in gand..si nu numai :)
An nou frumos ca voi!
--- Terminare citat ---
Pai acum cu ajutorul a ceea ce scriem si citim avem din nou ocazia sa retraim din nou acele clipe mirifice :)
O surpriza foarte mare ptr mine a fost atunci cand d-nul Viorel a probat premiul castigat la tombola ptr ca am observat ca are anumite valori pe care le respecta cu strictete...insa acest lucru denota ca s-a simtit atat de bine impreuna cu noi incat si-a permis o mica "extravaganta" spre bucuria intregii audiente feminine :D
sper sa nu fi gresit cu ceva in cele spuse avand in vedere faptul ca nu sunt cel mai in masura sa pot vorbi despre altcineva decat persoana mea.
cat despre atmosfera de mic Cenaclu...pot spune ca a fost minunat,superb...nu am avut vre-odata ocazia sa particip la asa ceva...insa muzica minunata impreuna cu ropotele de aplauze m-au facut sa simt un fior in tot corpul...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă