Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2014

<< < (56/74) > >>

admin:
Multumim de apreciere Carla!  :)

Am transmis fotografiile facute de mine si cele primite de la Tania. Este posibil sa nu ajunga la toata lumea, mai sunt mesaje filtrate, mai pot aparea multe in transmitere...Daca nu ati primit, scrieti-mi Email pe office@singlescamp.ro si va retransmit. Trebuie insa sa o faceti (la fel ca si descarcarea folderului cu fotografii in maxim 7 zile, pt ca atata sta pe wetranfer. Dupa aceea se sterge automat.

Karola:

--- Citat din: admin din Vineri, 03 Ianuarie 2014, 18:14 ---Multumim de apreciere Carla!  :)

Am transmis fotografiile facute de mine si cele primite de la Tania. Este posibil sa nu ajunga la toata lumea, mai sunt mesaje filtrate, mai pot aparea multe in transmitere...Daca nu ati primit, scrieti-mi Email pe office@singlescamp.ro si va retransmit. Trebuie insa sa o faceti (la fel ca si descarcarea folderului cu fotografii in maxim 7 zile, pt ca atata sta pe wetranfer. Dupa aceea se sterge automat.

--- Terminare citat ---
La mine au ajuns, multumescccc!

Raphaela:
Vreau si eu fotografiile....adresa mea este alina_n_2004@yahoo.com. Multumesc !!!!

lucian:
Un salut calduros si din partea lui lucian, the third as putea spune  ,complet reinventat datorita voua,tuturor dupa ce cu numai cateva luni in urma am trecut printr-o perioada dificila din viata mea...voi mi-ati redat speranta,pofta de viata si va multumesc din suflet pentru acest lucru :flori:.In ultima vreme am preferat sa fiu cat  mai departe de tara dezamagit de foarte multe lucruri insa acum ard de nerabdare sa va reantalnesc,si cine stie,sa mai pregatesc mici surprize care sa patrunda adanc in inima fiecaruia dintr-e voi ptr ca zambetele voastre mi-au adus cea mai sincera si pura fericire.Am inceput anul intr-un mod magnific si sunt convins ca va continua in acelasi ton  *|* :yeah: :dance:
Inca o data va urez un sincer La multi ani ! tuturor membrilor comunitatii Singlescamp si in mod special Samizei si lui Gigi.

valentin75:
Multumesc pentru poze, si pentru revelion au fost momente de neuitat.  :applause:
La Multi Ani tuturor, un an bun cu realizari.  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă