Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2014

<< < (47/74) > >>

Raphaela:

--- Citat din: CristianT din Marți, 17 Decembrie 2013, 22:10 ---Eu o sa vin cu masina. Plec din Bucuresti. As putea lua doua-trei persoane.

--- Terminare citat ---
Aş dori să merg şi eu cu maşina dv. Mai aveţi un loc disponibil?

florin69:
Pentru ca e seara de Ajun, vreau sa spun la multi ani Gigi, la multi ani Samiza, la multi ani Singles Camp! La multi ani tuturor membrilor, cunoscuti si necunoscuti. Sa aveti un Craciun misto, Mosu sa va indeplineasca toate dorintele, dar sa aveti grija ce va doriti!!!!! La anu" care vine , sa va mearga si mai bine, sa fie nelimitat de abundent in excursii si alte evenimente coool si sa va aduca numai succese pe toate planurile LA MULTI ANI!  Va pup pe toti. Florin I. Bucuresti

mar61r0@gmail.com:

--- Citat din: florin69 din Marți, 24 Decembrie 2013, 18:09 ---Pentru ca e seara de Ajun, vreau sa spun la multi ani Gigi, la multi ani Samiza, la multi ani Singles Camp! La multi ani tuturor membrilor, cunoscuti si necunoscuti. Sa aveti un Craciun misto, Mosu sa va indeplineasca toate dorintele, dar sa aveti grija ce va doriti!!!!! La anu" care vine , sa va mearga si mai bine, sa fie nelimitat de abundent in excursii si alte evenimente coool si sa va aduca numai succese pe toate planurile LA MULTI ANI!  Va pup pe toti. Florin I. Bucuresti

--- Terminare citat ---
Asa cum stim, spiritul Craciunului este un vis, magie, familie, caldura sufleteasca, iertare, fantezie, case decorate, miros de portocale, cozonaci si…cadouri! Sa facem cadouri celor dragi pentru a le aduce bucurie lor, cat si noua, este cu adevarat un sentiment minunat. Oarecum generozitatea ne face sa intram mai usor in atmosfera festiva. Si eu va doresc  Craciun fericit alaturi de familie, prieteni, de toti cei pe care-i iubiti.... si sa ne vedem cu bine la Govora! Sa fie dans, armonie si petrecere!

Marius Gheorghe Ganea:
seara buna , am sa vin si eu la revelion la Govora dar cu autocaru daca se poate ca cineva sa mearga cu masina si are un loc si pentur mine ar fi foarte frumos  :help: daca nu nicio problema ne intilnim acolo , o seara buna va doresc ...ne intilnim la dans... :dance:..Marius .

CristianT:

--- Citat din: Raphaela din Marți, 24 Decembrie 2013, 16:36 ---Aş dori să merg şi eu cu maşina dv. Mai aveţi un loc disponibil?

--- Terminare citat ---
Desi a fost inghesuiala pentru dumneavoastra s-a mai gasit unul. Primul asa ca va puteti alege unde stati. :)
Puteti sa ma sunati la 0724454033.
Craciun fericit tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă