Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2014

<< < (26/74) > >>

admin:
Lista de microbuz este inchisa, odata cu ultima inscrisa:
1. Adriana Mihaela
2. Dana Alexandru - Magurele
3. Corina Macovei
4. Cristina Iosup
5. Aurelia Tudora
6. Florentina D
7. Gabriela A
8. Elena D
9.Adina Bucur
10.Claudia Maracinei
11. Sabina Dragomir
12. Mihaela Nicolescu
13. Elena Dumitru
14. Florica Deacu
15. Mihaela Dobre
16. Crina Zdravcu
17, Sfirlea Maria
18. Ghica Alexandra
19. Ramela Popescu - Ploiesti
20. Liuba
Deci nu mai sunt locuri pt microbuz.

Tania55:

--- Citat din: adina85 din Luni, 02 Decembrie 2013, 21:34 ---Da Tania,
e chiar interesant de stiut cam care sunt varstele celorlalti , nu ma intereseaza sa dansez cu ei , dar parca totusi de conversat ar fi o idee
bravo pt intrebare  :applause: :)

--- Terminare citat ---
Draga Adina85, intrebarile au fost puse de Cristina, eu doar am incercat sa o linistesc; acelas lucru il fac acum cu tine si iti spun ca tu esti mai mica decat fiica mea, dar eu te voi indragi si  pentru ca eu o sa te indragesc, o sa ma indragesti si tu ... deci nu conteaza vasta, nu conteaza sexul, important este sa te simti bine, sa ne simtim bine ....

Tania55:

--- Citat din: VioletaD din Miercuri, 04 Decembrie 2013, 12:05 ---Dragelor (si dragilor, oricît de minoritari ați fi),
eu plec cu mașina la Govora pe 29, iar pe 2 mă indrept către Timișoara. Dacă e cineva dornic să mă însoțească pe una din aceste rute, e foarte binevenit. E vorba de trei locuri, numai să nu avem multe bagaje, pentru că portbagajul mașinii mele a fost creat pentru bărbați, nu pentru femei :-)

--- Terminare citat ---

Draga VioletaD, nu stiu cum voi ajunge, cu ce voi ajunge la Govora, dar de intors mi-ar face placere sa vin cu tine, daca ma primesti cu un bagaj de 60/35/20 cm  :)

adina85:
Oh, Ok Tania atunci scuze de confuzie ,da, ,cum spunea organizatorul compatibilitatea participantilor tine de alte criterii decat cele legate de varsta , sex

VioletaD:

--- Citat din: Tania55 din Miercuri, 04 Decembrie 2013, 23:00 ---Draga VioletaD, nu stiu cum voi ajunge, cu ce voi ajunge la Govora, dar de intors mi-ar face placere sa vin cu tine, daca ma primesti cu un bagaj de 60/35/20 cm  :)

--- Terminare citat ---

Tania, cu mare drag. Esti din Timisoara?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă