Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
adina85:
1. Adriana Mihaela
2. Mihaela Toma
3. Corina Macovei
4. Cristina Iosup
5. Aurelia Tudora
6. Cristina Stoican
7. Gabriela A
8. Elena D
9.Adina Bucur
10.Claudia Maracine
Continui si eu lista cu inscrierea la microbuz
adina85:
Nu mi-e f clar ..100 ron doar dus sau dus-intors?... ???
Tania55:
--- Citat din: cristinalacatus din Luni, 28 Octombrie 2013, 11:06 ---revelion singles, suna interesant... incepi anul intr-un mod total imprevizibil
totusi catev adetalii poate conving mai usor spre luare unei decizii bune... varsta participantilor? (am inteles "din piata" ca sunt persoane >45?), numar persoane sex feminin versus nr pers sex masculin...pana la urma cum se danseaza? :)... totul se face dinspre si inspre sibiu-bucuresti, dar despre vestul tarii nimic propus/inedit?
in asteptarea catorva raspunsuri, multumiri anticipate
--- Terminare citat ---
despre vestul tarii, iti spun eu Cristina : suntem putini din vestul tarii, dar "BUNI" :thumbup:
admin:
Adina, dus si intors. Asta daca se umple microbuzul. Dar dupa cate vad, cu siguranta o sa fiti 20 in el... :)
Manu:
--- Citat din: admin din Duminică, 01 Decembrie 2013, 05:55 ---Adina, dus si intors. Asta daca se umple microbuzul. Dar dupa cate vad, cu siguranta o sa fiti 20 in el... :)
--- Terminare citat ---
Nu se poate oare ca si pentru cei din Ardeal sa se organizeze un transport eventul chiar din Sibiu :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă