Arhiva > Arhiva

Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?

<< < (5/20) > >>

maria171:
eu asa am observat sa arata fumatoarele profesioniste
acum daca ma gandesc pot fi si blonde
un blond cenusiu, murdar
nu m-am gandit sa observ si barbatii
poate ne spun ceilalati daca au un aspect special
90% sunt de acord cu remy

Lunaintrestele:

--- Citat din: maria171 din Miercuri, 24 Martie 2010, 15:20 ---corect ai grait
crezi ca fumatorii au un comportament specific?
adica trebuie sa ai un anume caracter ca sa fii fumator?
of, ma exprim ca un inginer!
sper ca voi ati inteles

--- Terminare citat ---

E interesant...tu aveai o intrebare legata de "comportament specific" si de "caracter ca sa fi fumator"....iar aici se discuta despre fizic..sau ma insel??

maria171:
 :)
asa e
de aici am inceput

admin:
Nu cred ca se poate generaliza si portretiza profilul fumatorului; nici fizic, nici comportamental. Si asta dintr-un motiv foarte simplu: nu pentru toata lumea fumatul reprezinta acelasi lucru: pentru unii un viciu, pentru altii o placere la care nu pot renunta, pentru altii un tic, pentru altii un obicei, pentru altii doar un rasfat snob. Diversitatea de motive fiind atat de mare, este firesc ca si rezultatele sa fie foarte diferite. Din acest simplu motiv, nu se pot determina niste asemanari intre fumatori. Intradevar existe semne care-ti arata clar ca este fumator, tuseste, are o respiratie usor ingreunata si mai zgomotoasa, are un timbru modificat al vocii etc. Dar acestea sunt doar elemente. Indiciul cel mai clar ca este fumator este acela ca simplu, fumeaza. In marea majoritate fumatorii nu se pot abtine, nu reusesc sa-si stapaneasca nevoia de nicotina, asa ca aveti un pic de rabdare si veti constata repede daca este sau nu fumator!
Semnele aparute in fizionomie datorita fumatului, nu sunt evidente intotdeauna si pot fi interpretabile. Ingalbenitul degetelor si al parului sunt semne de neglijenta si trebuiesc in altfel catalogate. Ce mai poate fi insa usor depistata este o usoara nervozitate si o permanenta grija pentru ceva ce pentru un nefumator este neimportant: sa nu uite de tigari si de bricheta. Atentia unui fumator va fi destul de mult indreptata si nu intotdeauna din automatism spre siguranta ca va avea tot de ce are nevoie pentru a fuma. Un nefumator nu are si nu intelege astfel de griji...

maria171:
eu cam inteleg
sunt dependenta de cafea
anul trecut am avut probleme cu parintii
primeam telefoane la 2 noaptea: vezi ca mama ta a plecat cu salvarea la spital
alt infarct
inainte da a pleca imi bagam in buzunar o sticluta mica cu ness
nu stiam cat voi sta si ce voi gasi la spital

acum oamenii au o alta grija:
mi-am luat telefonul?
 :)

Navigare