Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 17.09 26.09.2013
admin:
17.09-20.09.2013 Hotel Lutecia 4*Lisabona
Adresa: Avenida Frei Miguel Contreiras, N.52, 1749-086 Lisabona
Este amplasat în cartierul rezidenţial Areeiro, este de tip design, are clasificare de 4 stele. 175 de camere.
mobilier ultramodern care include scaune de design şi TV cu ecran plat montat pe perete.
Restaurant cu bucătărie mixtă, mâncăruri portugheze şi indiene. InFusion oferă un meniu ŕ la carte, într-o atmosferă modernă. Meniul include mai multe alternative vegetariene. Oaspeţii care doresc să ia masa într-un cadru privat au la dispoziţie room service.
Staţia de metrou Roma-Areeiro se află la aproximativ 200 de metri.
20.09-22.09.2013 Cliphotel 3* Porto
Adresa: Avenida Da República Nr 1559, 4430-205 Vila Nova de Gaia (cartierul cu crame al orasului Porto)
Situat la 5 minute de mers cu metroul de centrul oraşului Porto şi la 15 minute de mers pe jos de pivniţele de vinuri din Porto, ClipHotel Gaia Porto are camere modern mobilate, accesorizate cu televizor cu ecran plat, aer conditionat bineinteles. În întreaga incintă există acces Wi-Fi gratuit. In primavara, la receptia hotelului se puteau consuma gratuit sucuri, cafea, ceai, fructe.
22.09-26.09.2013 Vila Gale Estoril Coast 4*
Adresa: Estrada Marginal, 2665-901 Estoril
Amplasat în zona de coastă din Estoril, in imediata apropiere a Cazinoului, la 2 minute de mers pe jos de cunoscuta plaja Tamariz,
126 de camere, toate au aer condiţionat, sunt spaţioase şi includ un birou şi TV prin satelit.
Piscina exterioară a hotelului oferă privelişti ale Golfului Cascais şi ale Oceanului Atlantic.
Exista si sauna, se poate face si masaj profesional, dar la un cost suplimentar.
admin:
Ce va mai recomand:
Avand in vedere ca de data aceasta avem mai multe zile legate si nu o sa mai avem ca in iunie norocul unic al unei zile cu intrari free, va recomand sa achizionam fiecare cate un card Lisabona, care include multe intrari gratuite si altele cu discount. La fel tramvai, tren metrou. Una peste alta daca doriti sa vizitati tot ceea ce va propun eu, atunci este mai indicat sa cumparati cate un Lisboa Card.
Aici aveti informatiile necesare:
http://www.golisbon.com/Lisboa-Card/
Iata si lista de obiective pe care vi le propun pt vizitare:
Zona Belem
Turnul Belem
Avenida da India, Belem.
Tram 15
Orar: 10AM-5PM (Oct.-April), 10AM-6:30PM (May-Sept.), Closed Mondays
Tarif: 5 euros or FREE with the Lisboa Card
Manastirea Jeronimos
Praça do Império, Belem
Tram 15
Orar: 10AM-5PM (Oct.-April), 10AM-6PM (May-Sept.) (Closed Mondays)
www.mosteirojeronimos.pt
Tarif: 6 euros, or FREE with the Lisboa Tourist Card
Monumentul Descoperitorilor
Avenida de Brasilia, Belem
Tram 15
When: 10AM-6PM (Closed Mondays)
30% discount prin Lisboa Card
Muzeul trasurilor (Coaches Museum)
Praça Afonso de Albuquerque, Belem
Tram 15
Orar: 10AM-6PM (Closed Mondays)
www.museudoscoches-ipmuseus.pt
Entrance: Free entrance with the Lisboa Card tourist pass!
Tropical garden
Calçada do Galvăo, Belem
Tram 15
Orar: 10AM-5PM
Palatul Belem (al presedintelului)
Praça Afonso de Albuquerque, Belem
Tram 15
Orar: Palace - Saturdays only, 10AM-5PM; Museum - 10AM-6PM (Closed Mondays)
www.museu.presidencia.pt
Palatul Ajuda
Largo da Ajuda, Belem
Tram 18
Orar: 10AM - 5PM (Closed Wed.)
Intrare: 10 EUR or Fre cu Lisboa Card
Podul 25 aprilie
Where: Best seen from Doca de Santo Amaro.
How: Take the Cascais train from Cais do Sodré, getting off at Alcantara-Mar station and take exit in the direction of the river.
Zona centrala, Baixa
Castelul San Jorge
Where: Alfama
How: Walk up from Alfama or bus 37.
When: 9AM-9PM (March-Oct.), 9AM-6PM (Nov.-Feb.)
30% discount cu Lisboa Card
Catedrala
Where: Largo da Sé, Alfama
How: Walk up from Baixa or tram 28.
When: 9AM-7PM
Pantheon National
Where: Campo de Santa Clara, Alfama
How: Tram 28
When: 10AM-5PM (Closed Mondays)
Entrance: Free admission is available, amongst other sights, with the Lisboa Card
Santa Justa Elevator
Where: Rua de Santa Justa, Baixa
How:Metro - Baixa-Chiado Station
When: Every day 7AM-9PM
Entrance: Included with the Lisbon Card
Oriente station
Oceanarium
Where: Doca dos Olivais, Parque das Naçőes
How: Metro - Oriente Station
When: 10AM-6PM (Winter), 10AM-7PM (Summer)
Tarif: cca 9 EUR, depinde de expozitiile temporare, 15% discount cu Lisboa Card
Cable car (gondola)
De langa Oceanarium si parcurge zona de Parque das Naçőes, se vede Podul Vasco da Gama.
Tarif: 5 EUR.
Turnul Vasco da Gama
Where: Parque das Naçőes
Podul Vasco da Gama
Where: Parque das Naçőes
Portugal Pavilion
Doca dos Olivais, Parque das Naçőes
Atlantic Pavilion
Where: Rossio dos Olivais, Lote 2.13.01A, Parque das Naç&oyilde;es.
What: www.pavilhaoatlantico.pt
admin:
Uitati-va la fiecare in parte, cantariti unde vreti sa intrati si unde nu. Cumulati tarifele si vedeti daca va este mai bine cu Lisboa Card. Daca imi spuneti da, atunci eu de la hotel plec imediat pana in centru, cumpar cardurile si ma intorc sa plecam spre Oriente.
admin:
Desi mai avem o zi, am trecut deja si aceasta excursie la 'Actiuni incheiate'. Maine va fi vanzoleala plecarii, iar cand ajung sar direct in straie de sarbatoare! *|* :dance: *|* Abia astept sa va intalnesc si sa petrecem! Si sa-mi revad muntii! Frumos la mare, frumos sa vizitezi, dar pt mine nimic nu se compara cu inaltimile stancoase, padurile verzi, aerul acela minunat de reavan, aromat de multitudinea de flori. Unde mai pui ca acolo si oamenii sunt parca altfel. Intimizati de natura, feriti de tentatiile si impulsurile de shopping, stransi mai mult de siguranta grupului, sunt mult mai prietenosi...
acbard:
Hai Gigi , hai... :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă