Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
zambila:
Inca o intrebare:ne recomanzi sa luam materie prima pentru sandvisuri cu noi,sau la cerere ne pot face sandvisuri pentru drum si la pensiune? Parca n-as cara inutil daca exista posibilitate si de acolo.
admin:
Am renuntat la sandviciuri, pe de o parte pt ca am vazut ca lumea nu a fost foarte incantata de ce au pregatit, pe de alta ca nu este cea mai potrivita mancare ot munte...La Nicoara mancarea calda preparata a fost ok, eu am mancat-o cu placere, dar la capitolul asta de hrana rece este destul de greu sa satisfaci un grup, sa stii ce le-ar place. Vad la Sibiel. Si prefer si acolo sa nu intru pe partea asta...
Ce va recomand in locuri din astea, este sandviciul cu omleta, asta cu conditia sa fie preparata in cat mai putin ulei. E o mancare proteica si destul de usoara. Mezelurile inseamna digestie grea, deci un consum de oxigen mai mare, ceea ce in munte nu este chiar indicat...De aceea va scriam de batoane, incercati sa va limitati la asa ceva. Eu pe munte nu mananc niciodata altceva. Sunt usor de transportat, nu se altereaza, dau energie suficienta. Bune sunt si fructele, sa aveti cateva la voi, niste mere de exemplu.
Tocmai am inchis cu Diana. Se asteapta la un grup ca cel din primavara, adica unul cu care i-a placut tare mult sa lucreze. Ne-a laudat mult... :) Doream sa o intreb cum a fost si e timpul acolo si vreau sa va linistesc mai mult decat am facut-o in primul mesaj. A plouat putin, nu sunt semne de alte precipitatii si sunt comandate...zile frumoase! Deci nu e ud in padure decat pe anumite zone, dar daca nu mai ploua se usca pana ajungem noi. Si se usca. Am zis!
Mimi:
Doamne ajuta sa fie vreme buna ,ca tare m-am mai mihnit cand am vazut ploaia de la noi... :worthy:
zambila:
Multumesc mult Gigi pentru sfaturi si vestile de vreme buna.Din suflet te rog de numarul soferului,in caz ca intarzii cateva minutele (am avut doua postari mai inainte)
CRINA 01:
tocmai am aflat ca nu pot merge din cauza unui deces in familie, iminent in urmatoarele zile. Este cineva care ar vrea sa ma inlocuiasca? discount de "last minute" 25%
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă