Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
Mimi:
Adina,ar fi pacat sa pierzi ultima zi. E ca si cum ai pierde "cireasa de pe tort".Mai bine mai astepti un pic si mergi tura urmatoare,pt. ca o astfel de experienta se face pe indelete,fara stres si fara graba.Loc.Patarlagele e destul de departe de Alunisul unde vom fi cazati asa ca... :(
adina85:
mda, ai dreptate , mai bine tura urmatoare ,n-as vrea sa ratez nimic din experienta asta :), mersi mult Mimi
Anamaria:
Microbuz Sibiu (8 locuri):
1. Gigi Cindea
2. Tania P.
3. Ana-Maria F
4.
5.
6.
7.
8.
Mimi:
Gigi,ce parere ai de a urca si a vedea Scaunul lui Dumnezeu (pe care l-am ratat data trecuta),in dupa amiaza zilei de joi,dupa ce ne odihnim putin dupa drum? Nu de alta,dar fragi cu siguranta nu mai gasim...
Mimi:
Tocmai am verificat vremea pe site-ul Meteoblue si am constatat ca o sa fie cam frig si cam ud pe jos.Asta pt. ca luni ,marti si miercuri se pare ca va ploua.Joi cind vom ajunge sunt sanse de 65% sa ploua si 9 grade ,asa ca luati haine groase si incaltari de schimb.Vineri mai putine sanse de ploaie,dar tot frig(8grade),sambata 10 grade,iar duminica 12 grade.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă