Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
adina85:
as dori sa stiu cand se face check out pe 6 octombrie daca e cumva ora 12 si la ce ora se ajunge cu aproximatie in Bucuresti?
multumesc tare mult
Mimi:
Daca programul va fi acelasi ca in primavara,cea mai probabila ora de intoarcere este dupa 17-18,pt.ca in ultima zi mai avem ceva de vizitat.
adina85:
mersi Mimi
admin:
Dupa Portugalia si Sarbatoarea Recoltei am sa postez, ca intotdeauna, informatiile care va sunt necesare pt pregatirea bagajului. Tot atunci si despre program. Oricum pt intoarcere Mimi a anticipat si ii multumesc :worship: ca a raspuns Adinei. E important si ma ajuta ca cei vechi sa indrume cat sunt plecat pe cei care urmeaza sa participe prima oara si solicita detalii.
adina85:
Buna ziua!vreau sa vin si eu problema mea e ca trebuie sa fiu in Bucuresti pana in orele 15 .m am interesat de transport pentru a veni mai devreme si exista o varianta de microbuz/autocar din comuna Patarlagele adică la vreo 10 km de Colti.exista vreo posibilitate sa ajung acolo pe la 6 dimineata duminca astfel încât sa pot lua autocar la 7 din Patarlagele ?ce soluții exista ? Va multumesc mult!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă