Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (14/32) > >>

zambila:
Posted by: Anda
Ť on: Today at 14:46 ť Insert Quote
Microbuz Bucuresti (cred ca 20 locuri disponibile):

1. V. Corina
2. Doina F
3. Ana Maria T
4. Oana P
5. Anda D
6.Mona G.

Microbuz Sibiu (8 locuri):

1. Gigi Cindea
2. Tania P.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

natalya:
Greu cu transportul din-spre Moldova! Cand ajunge la Brasov microbusul care pleaca din Sibiu? Eu as avea o cursa care ajunge in Brasov la 12:40. Am sanse sa va prind?  :-\

liliana m:
Microbuz Bucuresti (cred ca 20 locuri disponibile):

1. V. Corina
2. Doina F
3. Ana Maria T
4. Oana P
5. Anda D
6.Mona G.
7. Liliana M

:yeah:

murandra:
Eu - Raluca M impreuna cu Ana Maria P - intentionam si vom si merge cu masina personala.
Asadar, la acest moment mai avem 1, posibil 2 locuri libere (zic 1 posibil 2, pentru ca mai exista o persoana care este posibil sa vina cu noi), dar deocamdata nu e nimic sigur.
Asadar, daca mai e cineva interesat de transport cu masina, sa dea de veste.
Plecarea din Bucuresti va fi dupa ora pranzului, in jur de ora 15.

admin:
Raluca, fiecare isi organizeza drumul cum doreste. Dar ce te si va rog mult este sa incercati sa nu mai spargeti grupul de microbuz. Pe de o parte cei care raman negrupati pe masini personale, vor fi nevoiti sa plateasca mai mult, pe de alta, incerc incet -incet sa obisnuiesc lumea sa mearga in grup spre destinatie. In situatia asta, am comunicat un tarif de 80 Ron, care poate scadea daca lumea opteaza unanim pt microbuz, daca nu, sunt nevoit, ca si in primavara sa acopar eu personal diferenta. Pt ca anuntand un pret maxim, nu pot solicita mai mult. La Colti probabil ca stii, mai este o problema: drumul, ultima portiune.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă