Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013

<< < (11/32) > >>

wonderland:
Hei, salutare, zambila, draga mea. Se pare că aventura continuă. Mi-am amintit că am niste poze din Maramu să-ți trimit.
Legat de mancare, nu am fost in actiunea din vară, dar am fost in Cozia. Acolo aveam un market pe aproape si ne-am luat și făcut sandvisuri. Cred ca si aici aveti ceva de unde sa va cumpărati.
Neapărat - apă, alune, migdale,  SNICKERS, un fruct - banane - chestii din astea consistente si energizante, valabile pentru orice drumeție pe munte .

noiembrie:
La Colti aveti prune, destule..si nu cred ca s-au cules toate... :)Se face si o tuica buna..si tare aromata,
pe alocuri si un vinulet, o pastrama de berbecut  si niste carnati...ca cei de Plescoi....dar astea...doar la coborare...!

Mimi:
In privinta mancarii de la pranz,in primavara aveam niste  sandvisuri facute la pensiune,dar vad ca acum nu mai sunt incluse in pret(vedeti descrierea lui Gigi de la inceput.).Oricum,sandvsurile respective nu au fost prea grozave(cred ca tocmai de aceea s-a renuntat la ele).ATENTIE! La Alunis -unde vom fi cazati nu sunt supermarket-uri.Este doar un chiosculet micut de unde putem lua bere sau cine stie ce altceva mai putin semnificativ.Daca aveti ceva preferinte,luati cu voi de acasa.Acolo vom fi relativ izolati.NU UITATI ca nu vom avea semnal la telefoanele mobile.Anuntati-va familiile ca nu veti putea comunica decit cu mult noroc si rabdare. :food:

zambila:
Multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru vestile...proaste :(Pana la urma,asta e,iau ceva papita la pachet.Acum stiu,cel putin,exact cum stau lucrurile.Da' mai mult decat la mancare ma gandesc la vreme,mai ales dupa ce-am citit povestile voastre de asta vara.Parca insulitelor de bleu de pe bocancii mei nu le-ar sta prea bine innoroiate. :offtopic:Wonderland,acu' m-am uitat si eu pe poze si apari in destule.Zilele astea va trimit tuturor celor din Maramu' si poze si filmulete.

natalya:
Sunt din Iasi si m-am inscris in "Tara Luanei". Brandusa am putea vb.?  Poate mergem impreuna. Emailul meu e lianeamtu61@yahoo.ro.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă