Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 3-6 octombrie 2013
admin:
Inca nu este setata optiunea de inscriere, de aceea nu ai reusit sa te inscrii Ana Maria. Va fi activa doar saptamana viitoare. Asa cum precizam in frontpage actiunea va fi lansata odata cu cea de Portugalia, peste cateva zile, cand ma intorc din Retezat. Tot atunci am sa transmit si newsletter-ul de anuntare a reload-urilor, cu un pic de intarziere .. :worship:.Stiu cat de multi asteptau....
luciana.scarlet.7:
Eu m-am inscris...sper ca mai sunt locuri...inca nu am primit emailul cu detalii *|*
admin:
Da Luciana, mai sunt locuri urmeaza ca luni sa primesti Email-ul de rezervare. Pana atunci, un week-end placut! :)
luciana.scarlet.7:
Hihihi multumesc ;D
Mimi:
Si eu m-am inscris.Ma asteapta cubul. Mi-e dor de Hinsar ! "Starostele" ma cheama ! Vreau sa-mi incarc bateriile(la propriu si la figurat) pe Virful Turtudui ! Mai am ceva dorinte de indeplinit.By the way,e adevarata treaba cu dorintele.Aveti grija ce va veti dori cind vom fi acolo,ca s-ar putea sa se indeplineasca.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă